Kvällsmys

Kvällsmyser med Erika framför "I could never be your women". Planerar att vara frisk som en nötkärna(vem säger det ens?) imorgon så jag får träna, börjar redan få abstinens.


Wake me up - ed sheeran ❤

Ligger i min gammelmormors soffa och tar det piano. För övrigt så missbrukar jag strepsils och dricker te i mängder. Klart man ska åka på årets förkylning så här på lovet och lagom till nyår. Hallelujah!


Luleå

Vi är nu på väg till Luleå med vår moster för lite mellandagsrea-shopping. Är ute efter ett par svarta stövlar så hoppas det inte är allt för utplockat bara!


Finaste julklappen av finaste systern.


Christmas eve

 

Mysig gårkväll. Höjdpunkten var nog när agnes blev i extas när tomten började synas med sin lykta, haha. Fick supersuperfina julklappar, såg kalle, spelade spel och skickade upp den årliga eldballongen. Love.

That original feeling never went away

Ni förstår inte vilken bra dag det här. Tror fan jag älskar julen mer nu än när jag var liten, ni vet så där barnsligt mycket. Erika anländer inatt, jag har städat och gjort fint och även gett mig själv jullov en dag för tidigt. Tackar och bockar för det.

Imorgon ska vi ha sovmorgon, äta en god julfrukost framför Sunes jul och bara njuta. Tror ni fattar grejen nu va?


It's the most wonderful time of the year

Rullar till piteyo med Popi för julklappsinhandling och hämtning av Umeåborna. Har jag tur får jag med mig Olivia hem på köpet! Ikväll ska julgranen pyntas, sällskapsspel ska spelas och det börjar äntligen kännas som jul på riktigt!


Underbara o.c

Och underbara Seth Cohen, det är inte hälsosamt att börja se ens ett avsnitt för det är omöjligt att sluta.


17 december

Ikväll har jag umgåtts med min moster och gammelmormor. Bibban fick bli julfin i håret och därefter plockade jag mosters ögonbryn. Det är tur vi kan ta hand om varann, haha. För ett tag sen kom äntligen Momi och Popi hem igen, och jag tror nog aldrig jag saknat dom så mycket. Att vara hemma själv i huset är ingen hit alltså.

Sovmorgon imorgon och nästa gång jag kommer hem hit är hela min familj samlad och årets mysigaste helg är här. Vad jag älskar traditioner...och min familj också såklart.


my week with marilyn

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.”
 
Den här lördagen har inte varit speciellt händelserik, har gjort tusen saker samtidigt men ändå varit uttråkad. Håller på att ladda ner en film med klokaste kvinnan som någonsin levt nu. Väntar på att den ska bli klar så jag kan krypa ner i sängen och somna till den. Hoppas den är lika bra som alla hennes citat.

Million voices


12 dates of christmas

Tog ledigt idag bara för att jag kunde. Ska ha en riktig mysmorgon, har tänt tio ljus och laddat upp med "12 dates of christmas". Julkalendar och julbak ska jag även hinna med. Långhelger är bäst.


Your hand fits in mine like it's made just for me

 
Igår var det luciavak hos Pernilla som gällde. Vi beställde hem mat, såg en skräckis och sånt där. Jag ballade dock ur då jag inte sovit natten innan heller. Annars så kom jag försent till luciatåget jag längtat efter att se och till min besvikelse var det rätt kasst. Dom var ju såklart duktiga med låtarna var sämst. Överväger att gå till kyrkan ikväll och se det riktiga så jag blir nöjd.

Hur vill du leva när tiden går för fort?

Igår julmös vi ju som sagt på mitt golv och hade det trevligt. Har man bara tre stolar får man ta vad man har helt enkelt. Bakade kladdkaksmuffins och chokladbollar kvällen till ära, och jag måste säga att jag faktiskt lyckades rätt bra för engångsskull.

Fick även sovfrämmande av Nina så imorse åt vi en (mys, så klart)frukost med adventsljusen tända och allt, älskar att slippa sova själv!


Myser

Och en julfilm på det, kvällen är nästan fullbordad.


Om du lutar dig mot solen,om jag lutar mig mot dig.Jag blir bättre med tiden,om du har tålamod med mig

Inflyttningsfika/julmys hos mig imorgon. Har precis handlat alla ingredienser men hittar verkligen inte motivationen till att baka något. Gör det jag är bäst på -skjuter upp det. Får bli stressigt imorgon istället(oj vad jag kommer ångra mig då), och tar en kväll i lugnets tecken.

Har längtar efter att få se The Notebook för 72225447e gången. Tonight's the night tror jag.


Lördagstripp till skeå


Åter igen fredag

Började dagen med att stiga upp halv ju, duscha för att sedan inse att jag har sovmorgon. Inte varje dag jag har tre timmar på mig att göra mig färdig. Ändå lyckades jag komma försent och missa frukosten.

Nu har våran klass precis julpyntat klassrummet och julmusik spelas från min phone. Mysipysit.


make each day count

Ikväll ska vi till Sanna och fika för att tjejen blivit hela 17 år:P Annars så gör vi inte så mycket annat på skolan än tar fula bilder och skaffar magrutor. Genom skratt så klart. Älskar det faktum (gammeldags, ja, men faktum är att det passade in där) att det är fredag och helg imorgon. På lördag åker jag till skellefteå och livet är rätt så bra för tillfället!

Enough said


you fit me better than my favourite sweater

Alltså julmornar är det bästa som finns. ELLE också. Och Ed Sheeran.

Everything's great but not everything's sure

 

Då var den sista dansföreställningen för i år avklarad. Även alla dansträningar. Undra vad jag ska göra med all min tid jag kommer ha framtill v.3? Har stressat genom alla dagar i månader nu, kommer bli så skönt att få lite lugn också.

 


The notebook


Du har väckt upp något jag trott var dött.

Och då var det redan måndag igen. Helgerna flyger ju bara iväg...dock veckorna också för den delen. I fredags stannade jag i Piteå, hade föreställning på lördag och for därefter till byn. Igår blev det sleepover party i granträsk hos Olivia, som även färgade mitt hår. Är föresten sugen på att klippa mig lite drastiskt, kanske lugg om jag vågar. Återstår att se.

Ikväll är det genrep och workshop som gäller. Är för trött för att vara taggad på det förövrigt.


The typical everything


Lördagsmys?

Känslan som uppstår när busschauffören släcker i hela bussen så icket en lampa lyser. Magiskt! Han ligger på plus hos mig idag.

Ps. Han släppte av mig en mil efter jag klickat på stoppknappen. Tar tillbaka det där om att han låg på plus.


Dec. 01, 2012

Igår hade jag min sista praktikdag. Kändes lite sorgligt att gå därifrån, då jag har trivts så himla bra med alla. Tur att det inte är sista dagen för alltid iallafall, haha. När jag gick ut fick jag den bästa fredagsöverraskningen man kan få(om det är sista november och bar mark) -SNÖ!


RSS 2.0