the postal service

They will see us waving from such great heights
"Come down now", they'll say.
But everything looks perfect from far away
"Come down now" but we'll stay.


oh I feel like dancing

/bilder från vår slutproduktion 2011/
Längtar efter att dansa sådär sjukt mycket idag. Vill verkligen börja någon danskurs till hösten, ingen som vet någon i piteå? Har föresten redan sett en dansfilm tidigare idag och nu ska jag se två till: Honey 2 och Make it happen. Hoppas dom levererar!

sneak peek

Lite av de nya jag köpt i veckan, har kärat ner mig i den gula från ZARA speciellt mycket.

stockholm

Vilka sjukt bra dagar jag haft i huvudstaden tillsammans med min syster. Massor med shopping, träning, party, grönan, picknick i djurgården, fika med amanda och lite annat har jag hunnit med. Vi ses snart igen älsklings staden!

17 år i staden

Och där blev även jag sjutton. AHr haft en superb dag och fått massor med fina saker. Fick även en resa till sthlm ons-lördag lite så där härligt spontant. Yes!

I-landsproblem

Vill alltid byta hårfärg.

Sandträsk

Ikväll har vi varit på äventyr jag, frida, amanda, petter, mattias och kim. Vi for till Sanatoriet i Sandträsk som jag och erika har pratat om att fara till i flera år. Det var inte lika läskigt inne som jag hade trott, men det var ändå en liten upplevelse måste jag säga!

Fredag & lördag

Igår firade vi att vi var lediga idag. Nu tar jag det lugnt med bär och en movie. Bra uppladdning inför ytterligare en söndag fylld av jobb.


sunny day

Härligaste dagen på länge. Solat, badat och bastat hela dagen, ätit vattenmelon och varit på en mysig kvällsprommis.
Klockan nio imorgon sätter jag mig på cykeln och börjar rulla mot jobbet (försöker låta hurtig), haha. Godnatt!

juli

Sedan sist har jag jobbat, varit på picknick, haft spakväll, hunnit med lite festligheter och fått många härliga myggbett. Imorgon ska jag njuta av att vi är lediga i en dag med en rejäl sovmorgon. Har många timmar att ta igen!

RSS 2.0