working 12 to 21

Medan resten av världen befinner sig på stadsfesten och peace and love, så jobbar jag och tjejerna för fullt. Idag har vi avklarat de två första stoppen men eftersom att det ska regna imorgon så ska är nästa stopp inställt. Istället ska vi baka och repa, vi har det rätt bra ändå.

Lessons of love


pursuit of happiness


23 juni

/shorts: homemade/

sommarfrulle

Åt en mysig frukost ute på min balkong i värmen för några dagar sedan. Brödet hade jag bakat själv(!) dagen innan. Har varit frånvarande här pga av att blogg.se missade att flytta över mina bloggar till den nya plattformen,och för att jag nu har påbörjat mitt sommarjobb.

only love


You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.

Hittade en gammal spotify-lista och blev nostalgisk.


JordgubbarFörutom att jag blivit sjuk igen efter att ha tränat för tidigt så har jag det bra. Helgen har spenderats med min bästa vän, festligheter och 2 mils cykling har vi roats oss med. Har även äntligen fått mig lite jordgubbar som jag skutat efter i månader. Mmmh.

Sommar


Har äntligen fått lite sommarkänslor nu efter att ha varit på en riktig examen. På fredag ska jag på ytterligare två, bland annat denna stortjejs.
Första examen i skolan är ju faktiskt big!


big dreams


Älskar sådana här tillställningar. Barnkalas också för den delen. Min kusin Agnes hade sitt 7års kalas idag och jag agerade lekledare, precis som förra året. Sötare tjej än henne får man allt leta efter.

June 8th


Sommarlov, klassfest, studenten och min syster har kommit hem. Livet är allt bra!

let there be lightAgerade fotograf när Nina och min bror gick balen tidigare ikväll. Såå himla fina de och alla andra var!

old denim jacket


Fyndat i mammas gamla garderob.

nya, från dinsko.Nu var det sista gjort i skolan och jag kirrade ett B i engelska. Bra sätt att inviga sista helgen innan sommarlovet!


RSS 2.0