The future's near but never certain

Käkade en god kycklingsallad till lunch efter dagens gympass och lite senare tog jag en fika med Olivia på Älvsbyns mysigaste café. När hon skulle börja om och jobba så gick jag till min lillkusin och halloweenpysslade lite med henne.

Nu har jag precis kommit hem efter att jag och Olli varit och sett en kass skräckis med Simon, Simon och Jonas. Se inte "Intruders" säger jag bara!


grey's anatomy quotes


Mysfrulle

Mysfrulle framför Grey's Anatomy. Har tänt ett ljus och det snöar ute, mysfaktorn är riktigt hög. När jag sett klart avsnittet ska jag ignorera att jag börjar bli sjuk igen(!) och istället fara på gymmet med Lisa. Ha en härlig dag allesammans!

Halloween

Har äntligen kommit på vad jag ska vara på lördag. Åh vilken lättnad!

Breathe again

Jag får lite panik när det är lov, för det känns som att man måste ha någonting att göra hela tiden. Jag klarar inte av att ligga hemma och inte göra någonting längre än en dag, Då blir jag galen.

Därför är jag rätt nöjd med hur mycket jag hunnit med idag! Tog ju som sagt en prommis ner på byn, lunchade och fikade hos agge där vi även såg skräckis med Justin bieber(?), gick till salongen där Jenny och Olli fixade mitt hår för att de var uttråkade och nu har vi precis ätit toast till middag. Strax kommer Lisa hit för en tjejkväll med film och gotta. Effektiv dag med andra ord!


mumford and sons - I will wait

Vilken dag! Blå himmel, snö och -10. Tog en promenad ner på byn till Olivia och nu är vi hos Agge. Tur vi har en gentleman till vän som bjussar på lunch och kaffe!


Bridesmaids

Jag och mamma fick för oss att baka pinocchiotårta idag och den blev sjukt god kan jag säga. Medan vi mumsade på den såg vi filmen Bridesmaids, som är lika bra varenda gång. Nu har jag kommit hem från dansträningen och intagit soffläge. Har inga planer på att stiga upp på ett bra tag, för imorgon är det icket någon skola. Sååå skönt!

Prommis

Tog mig upp i hyfsad tid imorse och åt en mysig frulle med mamma. Olivia ringde senare och sa att jag skulle komma förbi när hon jobbade så jag tog på mig träningskorna och började traska. Grymt sätt att börja dagen på, speciellt nu när snön har lagt sig.

Sovmorgon, fredag, helg och lov.

Föreläsning nu på morgonen, lunch och sedan snabbtextningsprov(yep det finns något som heter det). Därefter får vi äntligen vårt efterlängtade lov. Underbaaaaart!

Crossfit

Har varit väldigt skeptisk till crossfit men icket nu längre, var ju faktiskt riktigt roligt. Det blir fler gånger efter höstlovet! 


Nu har jag äntligen landat i soffan efter en lång och skön dusch. Har förberett min blandning med satsumas, hallon och blåbär toppat med keso som jag nu ska äta. Hoppas på att det ska ge mig nog med energi för att orka göra någon mindre middag.


Godmorgon.

Avokadomacka och morgonkaffet i min nya kopp. Heaven.

Sometimes it takes a thousand tries to win

 

Idag har jag sett bio med klassen, haft middagsdejt med Emma på subland och strosat runt på stan med henne. Hittade en jacka som jag dock inte köpte. Istället blev det en kaffe/tekopp till mig, sportlinne, sporttopp och en "helgpresent" till min Momi, bara för att hon är världens finaste❤

Strax ska jag och Ida till Acusticum för att se min danslärare i modernt dansa her ass off! (Taggar förövrigt att få inviga mina nya träningskläder på crossfit imorgon med Emma och Sanna).


It's just the way the game is played, it's best if you just wait for your turn.

Dansträningen idag var så härlig, bästa på länge! När jag kom hem duschade jag och bänkade mig sedan framför säsongsavslutningen av Svenska Hollywoodfruar. Gunilla fortsatte med att överraska. Man kan vara grymt borta och sedan kan man vara Gunilla Persson!


sunny day

Tisdag, vilket betyder veckans slappaste dag. Vi har två lektioner bara, men hade tänkt stanna kvar på skolan för att göra klart en fotouppgift. Blå himmel och sol ute förövrigt, tror det här blir en bra dag!

Måndagskväll

Släpar iväg mina slutkörda ben till Ica för att inhandla mjölk och gurka. Sovmorgon till halv elva och det betyder lååång mysfrukost!


I must have done something right, to deserve you in my life


hello there

Bjuder på en arkivbild och säger godmorgon till er! Igår var jag duktig och gymmade + att jag hade dansträning på kvällen. Efter det avrundade jag dagen med Solsidan, Hellenius Hörna och The Mentalist med mina päron. 
 
Idag är det träningsmåndag. Styrkepass med Emma och Sanna(?), lunch och sedan Spinning + Step. Hej träningsvärk tomorrow!

träningslördag

Absolut bästa sätt att börja dagen på, speciellt med DENNA träningingslista rullande i lurarna!
 
När vi kom hem slängde jag ihop en god svampomelett med keso och ruccola till, därefter bakade jag och mamma lite bröd. Nu ska jag hoppa i duschen och snygga till mig, sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Äventyr med ollan står iallafall på schemat.

titta hit!

Älvsbybor! Visste Ni att Tjejjouren Pärlan finns? Det startade för ett par månader sedan och förtjänar lite extra uppmärksamhet.
Jag tycker att det är ett superbra initiativ av de tjejer som jobbar med det. Besök deras hemsida HÄR.
Där har de även en frågelåda som Du kan ställa frågor i, 100% anonymt så klart.
 
Tycker Du precis som jag, att de gör ett bra jobb så kan Du gå in och gilla deras facebook-sida HÄR.

fredagsmys i byn

Kaffe, gotta och X factor. När det tar slut ska jag se någon bra dansfilm.
Någon som har en bra att tipsa om?

but what kind of heart doesn't look back


It's friday!

Godmorgon! Sovmorgon och fredag är ju rätt underbart. Efter skolan tar jag bussen hem till byn och Momi. Vi ska gymma innan middagen och sen ha X factor-mys. Grymt med en lugn helg!


Class photo 2012

(En är dold då jag inte tror att han vill vara med på "internet")
 
Godmorgon! Igår trodde jag att träningsvärken äntligen var påväg bort men icket det, idag kan jag knappt hålla balansen p.g.a den vansiniga träningsvärken jag har i mina ben. Men det är iallafall skön smärta, då vet man ju att man jobbat på rätt bra.
 
Igår anlände skolkorten till Hanna i min klass och det påminde mig att jag fortfarande har beställningspappret i min väska. Bra jobbat Judith!

it never comes easily, and when it does I'm already gone.

Har äntligen fått kontakter i taket nu, såhär en månad senare. Var så duktig och skruvade upp en lampa i sten(!)taket när jag kom hem från skolan, så nu har jag äntligen det ljust och fint i hallen. Väggorden ni ser på bilden satte jag upp förra veckan, är så nöjd!

dinner for one

Det finns ju  några positiva delar med att bo själv, man får välja middag varje dag. För mig blir det kyckling alla dagar i veckan bara för att jag älskar det. Kycklingwook, kycklingtaco, kycklingsatay, kycklingsallad, and the list goes on and on...
 
Sedan jag kom hem från dansträningen har jag hunnit duscha och ätit min favorit blandning (keso, frysta hallon och apelsin) framför Svenska Hollywoodfruar. Nu är det dock slut och det betyder väl att jag borde gå och lägga mig. Prov imorgon och jag hoppas jag klarar det.

this is my winter song to you, the storm is coming soon.

Sara Bareilles - Winter Song
Den är så fin.

time to get fit

Älskar kombon skjorta+pullover. Perfekt nu när det börjar bli kallt med lager på lager. Tröjan har jag köpt secondhand för en tjuga. Kap om du frågar mig!
 
Idag började vi 10.30 som alla andra tisdagar, därefter skulle jag ha haft foto men efter som att det snöar(!) ute så slapp vi dom lektionerna. Skönt att sluta 13.00 istället för 16.20! Nu ska jag bara njuta av att göra ingenting fram till ikväll då det är dans igen. Kan lägga till att jag nu haft träningsvärk i en vecka efter all modernt, balett, styrketräning, cykling, lite mer styrketräning och tillsist bodypump. Time to get fit!

vi har blivit som dom, som aldrig får bli.

(Gammal bild från när jag gick i nian)
Igår tömde jag min phone på bilder för första gången sedan jag köpte den. 2700st hade jag lyckats tagit (och då har jag ändå hunnit raderat ett X-antal gånger på mobilen). Välbehövligt var det med andra ord. Men eftersom jag gjorde det så har jag inte några bilder från helgen att bjuda på.
 
Hursomhelst så var jag och mamma duktiga och gymmade även igår. Vi hade hela stället för oss själva + solariumen. Helt underbart ju! Efter det for vi till Ida som fyllde hela 10 år och därefter rullade vi mot bibban för det tratitionella söndagskaffet. Hon är så fin min gammelmormor.

It never really did, and now it's never gonna happen with the two of us.

Tog mig upp i bra tid imorse, då mamma väckte mig. Åt en god frukost och sedan for vi och gymmade + solade. Bra start på dagen!


Därefter shoppade vi lite på den enda klädbutiken här i byn. Jag köpte tröjan på bilden, som jag förövrigt älskar. Det blir en lugn kväll ikväll och om jag har tur spenderas den i granträsk, har saknat mitt andra hem och min "syrra"!

 


Don't play that stupid game, cause i'm a different kind of girl

Fredags mys med momi❤.
Vi har sett x factor och nu rullar "What to expect". Riktigt bra film faktiskt!

I've run out of complicated theories

Godmorgon lovies! Vad kul att många börjar hitta tillbaka nu när jag har börjat om att blogga "på riktigt". Baletten igår gick bra, det är dock väldigt mycket grunder men det gör inte mig något.

Har legat kvar i sängen nu i 20 min förlänge så nu börjar stressen. Hoppas ni får en bra fredag!

she ran away in her sleep and dreamed of paradise.

Min säng har nog aldrig varit lika skön som imorse...övervägde att skippa att stiga upp där ett tag. När jag väl skulle stiga upp så insåg jag att jag faktiskt nästan inte kunde göra det pga den dödliga träningsvärken jag har. Ska försöka överleva dagen och sedan dö i min säng när jag kommer hem igen. Balett tonight, längtar!

let's do this shit

Har ett stort och äckligt NK-prov imorgon som jag måste plugga till. Har inte pluggat sen uhm...typ 8an så kommer knappt ihåg hur man gör ens. Alltid när jag väl ska plugga kommer den där tanken "äh, det här kan du göra senare judith, det räcker ju om du läser igenom det på morgonen". Har en stark känsla av att den kommer ploppa upp i mitt huvud inom en snar framtid. 
 
Annars så leker jag hemmafru, har tagit fram en kycklingfilé tidigare idag på tining. Nu har jag skurit upp den i bitar och ploppat ner den i en påse med marinad. Känner mig riktigt duktig faktiskt! Klockan sex har jag träning och jag är inte hungrig än, så det får nog bli en sen middag. Kycklingwook ska det iallafall bli i slutändan. Mums säger jag bara!

22.00

Kände mig något vilsen på träningen då alla redan har hunnit göra övningarna förut. Men jag antar att man kommer in i det ganska fort. Grymt kul att komma igång igen iallafall!

När jag kom hem gjorde jag mig en god och nyttig kvällsmat(maten på bilden är min middag, haha) som jag avnjutit framför svenska hollywoodfruar. Kommer att sova sååå gott inatt.


Wish me luck


another time and place

Idag körde jag och Emma ett styrkepass och sedan hade vi aerobics på idrotten, kommer alltså ha en brutal träningsvärk imorgon. När jag kom hem tog jag en PN, duschade och käkade middag, sedan kom Emelie hit. Vi drack kaffe och surrade på ett bra tag. Nu har hon farit och jag har intagit soffläge framför Underbart är kort. 
 
Imorgon har jag modernt och på onsdag också, sedan på torsdag är det balett som gäller. Känns så himla kul!

I know the distance is a factor

Igår lagade vi som sagt kycklingtaco här hos mig, sen såg vi xfactor och hade det allmänt bra. Har så fina vänner!
 
Har hunnit med att äta en mysfrulle framför MTV och tända ljus. Om en timma tar jag bussen till Älvsbyn och ikväll ska jag hänga med Olivia. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på än, så det återstår att se. Övertygad om att det blir bra iallafall, det blir det alltid med den bruden.

micaela 17


underbara fredag

Äntligen är allas favoritdag här igen. Fredag och helg om några timmar, u.n.d.e.r.b.a.r.t.Efter skolan ska jag, Ida och Matilda och inhandla lite ingridienser till kvällens middag som vi ska göra hos mig. Kycklingtaco och mys står på schemat!

A lack of colour

Trevlig kväll igår! Tog med kameran för att jag skulle kunna lägga upp lite bilder här, men min dator kände tydligen för att bråka med mig så det blev inte av. Dom får ni se senare. Tillsvidare bjussar jag på en bild jag tog med min phone!

Grattis micaela!!

Kanelbullensdag var det ja, våran klass har gått runt och suktat efter en bulla hela dagen. På sista lektonen hade vi så tur att vi har en söt mentor som ville bjuda oss på varsin. Hon ligger på plus nu kan jag säga!
 
Sedan dess har allting rullat på bra, gick och köpte en present till Micaela och därefter kom Emma, Jenny och Anton hit. Emma och några andra brudar skulle ut och äta så då ville hon vara fin, och jag fick äran att sminka henne. Sedan kom Matilda och Hanna hit så jag har alltså haft storfrämande. Nu har dom farit och jag har precis gjort äggmackor som fick bli middag idag, när jag slukat det börjar jag traska till Micaela som fyller 17 idag. Vi är ett helt gäng tjejer som ska dit och fira henne så det kommer nog bli supertrevligt!

John Green


mysmorgon

Anonym Om: slow dancing in a burning room
Bor du i olle lorenz gamla lägenhet?
SVAR: Ja, det gör jag.
 
Älskar att vakna och känna att man är helt utvilad, har vaknat flera gånger inatt men trots det så har jag sovit som en stock. Drog på mig tjocksockar och kokade kaffe direkt när jag steg upp, sedan gjorde jag en god frukost och tände ljus. Längtar så mycket tills man får börja fira jul och tända adventsjulstaken varje morgon medan det fortfarande är kolsvart ute.
 
Låter som en hemmafru/tant nu men jag kan inte hjälpa det...jag älskar julen!

slow dancing in a burning room

Ser säsongstarten av Grey's Anatomy och John Mayers ljuva stämma gör mig sällskap i pauserna. Mår rätt bra här, nyduschad och ihopkurad i mina finaste mjukiskläder. Imorgon ska jag till skolan och jag längtar faktiskt, är ingen som klarar av att vara ensam en längre tid och nu har jag ju varit här sedan i måndags. 
 
Nu börjar det om, hoppas ni haft en bra dag allesammans!

oh happy day!

Går inte riktigt att förklara hur glad och lättad jag känner mig just nu. Dagen började väl lite sådär då jag fortfarande inte var nog kry för att ta pallra mig iväg till skolan. Efter mycket sömn och en äggmacke-frulle började jag dock känna mig levande igen.
 
SEN mina kära vänner, hittade jag en danskurs eller "danslinjen" som den kallas, som jag blev intresserad av. Har ju länge haft dans-abstinens men inte hittat någon kurs i lilla piteå. Mejlade fort iväg ett mejl om att jag var intresserad och nu ska jag få komma nästa vecka och provträna. Modernt och balett tre gånger/veckan är ju rena drömmen! 

Breakfast in bed


Sunday

Igår var en typisk söndag. Godmiddag, tvmys och hårfärgning. Har haft en bra helg, fredagen var betydligt roligare än lördagen dock. Nu sitter jag på min första lektion för dagen och jag är dödstrött, orkar knappt hålla mina ögon öppna. Och jo, jag är såklart fortfarande sjuk...som vanligt.

RSS 2.0