all that counts, is here and now

Igår lekte jag nyttig, gjorde thai kyckling och brolle som ni ser på bilden. Himelskt gott! Resten av kvällen mös jag bara i soffan. Sparade dock filmen till ikväll istället och om jag har tur vill olli se den med mig. Ha en bra dag alla!

just give me one reason

Har tagit fram min dator för första gången på ett halvår. Sedan jag införskaffade mig iphonen behöver jag den nästan aldrig. Det resluterade i att jag nu suttit och kollat på gamla bilder i några timmar och guu vad jag började längta till julen. Hittade massa bilder från julafton och glöggmys-kvällar. Tänkte dock att jag säkert är ensam om att längta till julen, så bjuder därför stället på en egobild jag också fyndade, hoho.
 
Hur som helst! Anledningen till att denna dator åkta fram, var för att jag ikväll äntligen ska få se min älsklings Zac Efron i filmen The Lucky One. Jag har längtat sen i somras på att den ska komma ut och igår blev jag påmind om den. Hoppas den är så bra som jag nu föreställt mig!

second chances they don't ever matter, people never change.

Igår firade vi Emma som fyllde år i måndags med tårta och (massor) med kakor. Vi surrade, såg x factor och hade det bra. Riktigt trevligkväll!
 
Just nu sitter jag och klurar på hur jag ska forma mitt UF-företag, vad jag ska beställa hem osv. Äntligen börjar de flesta bitarna falla på sin plats. Hoppas det blir precis som jag har tänkt mig. Så småningom kommer jag visa vad jag ska sälja här på bloggen och då får ni så klart mer än gärna köpa av mig (flörtflört).

Last weekend

Helgen bliv lite sådär då jag lyckats bli sjuk igen. Gick och la mig redan nio i lördags så det säger sig själv, typiskt.
I söndags hann jag iallafall träffa min söta gammelmormor, målade hennes naglar rosa och hon blev så nöjd så. Gullä!

He's so pretty I want to cry.

Denna morgon har jag dreglat över Douglas Booth framför filmen LOL. Vet inte om det var för att han var med eller något annat men jag somnade iallafall inte så det ger filmen ett högt betyg.
 
Annars så jobbar jag på att bli frisk, har ju längtat till dansträningen som är ikväll. Återstår att se om jag kan vara med!

If you let me here's what I'll do: I'll take care of you.

Har kämpat på med det här inlägget ett bra tag nu pga skolans sega och tröga datorer.
 
Hur som haver! Vi ska strax börja traska till stan för att spana in Åhléns nyöppning. Att gå handels har allt sina fördelar. Ikväll ska jag köpa mörkchoklad och ha en myskväll i min ensamhet till min favoritfilm, och imorgon är det helg. Så skööööönt.

micaela äger

 
Sitter och väntar på att våran lärare ska komma men nu var det 40 min sen vi skulla ha börjat. Det måste alltså betyda att jag slutat för dagen nu, skönt!
 
Imose kom det två hantverkare och knacka på så nu börjar det äntligen hända lite saker i köket. Förhoppningsvis har jag ett golv i slutet av veckan, och det mina vänner betyder inflyttningsfika! 

skynda att älska

Oj så effektiv jag har varit idag! Steg upp redan klockan nio och sedan dess har jag hunnit städa hela huset(är nog världens bästa dotter), tvätta, vädrat och renbäddat, packat, varit på en timmes PW, solat, haft dansträning, duschat och tillsist ätit kvällis fram för X factor med Momi. 
 
Nu ska jag läsa lite i en bok jag började med igår. Hoppas att den är nog bra för att jag ska orka läsa ut den. Finns inte många böcker jag har orkat avsluta...haha. Godnatt och hoppas ni haft en bra helg allesammans!

skolfoto

Torsdag och snart helg. Bra dag!

det är ju rätt kul med en sånhär ändå

 
Sååå ni som kommenterat frågor kan fråga dom i min blogresponse istället, svarar inte på frågor i kommentarsfältet.
PUSS

monday


Sedan sist har jag hunnit flytta in i min nya lägenhet, blivit attackerad av en hund på väg till skolan och ätit goda frukostar. Typ så.

urban cone

Hallå ni har väl inte missat Urban Cone? Om ni gjort det så måste ni lyssna på dessa:
1. We should go to france - Urban cone
2. Deja vú - Urban Cone
3. Freak - Urban Cone
4. Kings and Queens - Urban Cone
5. Black ocean - Urban Cone
 
Och nej, det är inget death metal band om än man kan tro det på deras bilder.
 

RSS 2.0