bara ett ord kan sätta eld på en skog

Bloggappen tjorvar med mig hela tiden så det blir lite glest mellan inläggen. Veckan har iallafall bjudit på finväder(jag och emma satt ute igår på rasten, åh vilka sommarkänslor man fick!!), gymmet, kvällsfika hos Olivia, intervallträning med henne, fruktsallad osv. Rätt bra vecka. Nu fokuserar jag på att överleva även denna torsdag, har ju klarat det tidigare i år så det finns hopp. Det är helblå himmel ute och jag vill inget annat än sitta på tagesbro med ett härligt häng, käka jordgubbar, plocksallad och må gott i solen. MEN istället sitter vi inne och klagar.
 
Bokade föresten en stockholmsresa igår, far nästa torsdag och kommer hem på måndag. Längtar!

It's a good day to have a good day.

Sovmorgon till 10.30 idag och som alla andra tisdagar nuförtiden, så började jag morgonen på sensia. Därefter testade jag att göra bananplättar och oj så goda de blev. Riktigt hitt! Tusen gånger godare än vanliga plättar och att de är nyttigare gör ju inte saken sämre precis. Nu sitter jag på skolan och har äntligen skickat in mitt fördjupningsarbete om skönhetsideal, känns som en fet sten har lyfts från mina axlar. Har bara en 40 minuters lektion kvar, sedan slutar jag. Vilken bra dag det är!

Live like we're dying

Fredag idag och taklagsfest. Gjorde bort gymmet imorse, började 9.20 och hade företagsekonomi i en timma. Den enda riktiga lektionen idag. Strax ska vi äta tvårätters och sedan se Magnus Betnér, jobbigare fredagar har man ju varit med om. Rullar sedan hem till byn och får träffa min syster, som jag längtat!!

håkan hellström

 "Egentligen är du inte kär I mig
Och egentligen
Är det okej med mig
För jag blir aldrig kär I nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv"
 
Startar denna torsdag med en hallon, blåbär och banansmoothie och Håkan dånades ur mina kassa högtalare. Tror jag överlever dagen trots allt, nu när jag fått sån bra start på den. Ha en bra dag och glöm inte att heja fram luleå ikväll!

så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv älskade, älskade du.

Hemma igen och nu ska jag äntligen få sova. Blev inte så mycket sömn igår så har lite att ta igen. Imorgon har jag balett och sen ska vi nog se hockeyfinalen hos mig, vinna eller försvinna är det som gäller nu. Blir en rysare! Godnatt på er.


This wild heart of mine, It's gonna get me in trouble.

Efter vi hade krigat oss igenom veckans jobbigaste lektion (företagsekonomi 2 i 80 min!!) så förtjänade vi mjukglass. Årets första dessutom och gott var det. Hängde med Miriam och Olivia till halv sju när jag gick hem för middag. Är så avancerad i köket nuförtiden, gröt och ägg är ungefär det enda jag lever på, haha. Tur det är gott ändå. Ska börja traska till gymmet nu, bra avslut på denna onsdag. Imorgon är det veckans värsta dag och när den är över har Erika landat i Norrland. Bästa helgen på länge väntar!!


I try to like people but they're so fucking stupid.

Känslan denna morgon↑

Tisdag 16 april

Har haft sjukt ont i huvudet sedan igår så jag skippade sista lektionen och gick hem och sov istället, i hopp om att det skulle släppa. Det gjorde det också, nästan iallafall. Var på bättre humör också när jag vaknade, var inte att leka med tidigare då verkligen ingenting gick som det skulle.

Nu har jag precis ätit en sinksallad till middag och sitter för tillfället och dumpluggar, att jag aldrig lär mig att börja i tid. Prov i naturkunskap imorgon så det blir intressant att se hur det går. Ger det en timma, sedan ska jag iväg på gymmet för lite mage och rumpa. Ikväll blir det nog hockey med Olli, Miriam, Viktor och lite fruktsallad. Ber till de högre makterna om en Lulevinst!


Du tror du sitter säkert men du försvinner, jag finns kvar.

Började halv elva idag så jag passade på att kickstarta dagen på gymmet även denna tisdag. En av de bättre rutinerna! Lyckades dock såklart komma försent idag också, en av de sämre rutinerna. Känner inte alls för att sitta inne i skolan idag när det är sol ute, slutar dessutom halv fem. Mer skolless än vanligt idag.


I'm givin' it some heart and soul now

Och så blev det måndag igen. Var så skönt att somna igår till ljudet av regnet, det är faktisk okej så länge det inte snöar. Sitter just nu och har fotolektion som aldrig tar slut, därefter är det idrott. Bodypump + aerobic står på schemat, drömlektion med andra ord. Ikväll har jag dans, sedan ska jag försöka hinna med gymmet med olivia om min kropp orkar.
 
Annars så längtar lagom mycket till helgen då min syster äntligen kommer hem, har inte träffat henne på fyra månader! Nu måste jag göra nån nytta, bye.

Sleepy sunday

Efter att Luleå förlorat ytterligare en match mot skeå så begav jag mig till gymmet. Var lugnt och skönt innan alla som sett hockeyn började ramla in och det blev befolkat igen, haha. Jag cyklade och körde ben idag, gick sedan och handlade, duschade och nu har jag intagit soffläge. Efter att ha sovit på en luftmadrass hela helgen och knappt pågått någon sömn alls, så ska det bli skönt få sova i sin egen säng. Har många timmar att ta igen känner jag. Den enda inköpet jag gjort i helgen är dessa sovshorts + ett par likadana fast svarta. Sjukt sköna.


Liten weekend i Umeå

Vi har det ruskigt bra här i Umeå. Igår var ute och gick med en schäfer(stort för mig som är hundrädd) i två timmar, sedan åkte vi på 79 års kalas där det bjöds på mat och fika i mängder. Vi hann även med att se Luleå förlora mot saik, vilket var mindre trevligt. När vi kom tillbaka inhandlade vi grönsaker och dipp och spelade kort, en lugn men väldigt trevlig kväll.

Nu har vi precis käkat frulle och ska ge oss ut på en prommis i finvädret. Sen Lunch hos ollis morbror och sedan börja rulla hemåt igen. Ha en fin solig söndag hörni!


Fredagens sommarfrulle

Och precis som jag trodde så blev de succé. Tycker synd om er alla som inte fick smaka denna underbara skapelse!


I come alive

Efter skolan gick jag till stan för att inhandla presenter till min pappa som fyller år på lördag, köpte min första celsius och gick hem för att käka. For sedan till gymmet och körde kvällcardio, cyklade 2 mil och svettades som en gris. Släpade mina skakiga ben till Ica för att inhandla frukost, för imorgon har jag planerat in att äta en riktig sommarfrulle: Naturell yoghurt, banan, jordgubbar och müsli. Tror på succé! Jag och Emma ska äta mjukglass och jordgubbar i solen imorgon och bara må allmänt gott. Eftersom att vi båda är nyttiga på veckodagarna så har vi fått kämpa när alla lagt upp läskande bilder på "årets första mjukglass", haha. Men det är skönt när man klarar att stå emot!

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan sussa. Imorgonkväll far jag och Olivia till Umeå, en spontanresa som vi planerade ikväll på gymmet. Johan skulle ändå till Umeå och då passar vi på att hänka till Olivias släktingar, kul med lite miljöbyte. Kommer bli en superhelg känner jag!


Trött som en zombie

Igår var det en dryg skoldag följt av en tripp på stan med Emma. Så fort vi kom ut i skorna höjdes humöret, sjukt hur fint väder det är varje dag! Jag hittade ett par nya träningsleggings som jag sedan invigde på sensia. Körde cardio och var helt död efter, väntade in Olli och sen körde vi lite styrka också. Nu ska jag börja traska till skolan för sen värsta dagen på hela veckan, när vi överlevt den har vi i princip helg. Veckan har verkligen gått i racerfart som jag önskat!


a constant reminder of where i can find him

Sovmorgon idag, men då jag inte brukar sova mer än 8-9 timmar per natt så var det lika bra att traska till gymmet innan skolan. Innan frukost till och med, hade därför lite energi men hann med 30min cykling och lite ben iallafall. Nu har jag precis slutat och hoppas att det är lika fint väder som när jag gick till skolan. Surt att sitta inne när det är så härligt ute, vill ha lov igen. Nyss.


Måndag i april

Igår tog jag en prommis till furunäset fram och tillbaka för att köpa gymkort. Tydligen kan dom inte lösa ut det i stan så man måste dit för att hämta ut det. Har gruvat mig för att tacitybussen dit, bara för att jag har noll koll på vilken linje man ska ta och var man ska kliva av. Bestämde mig istället för att gå och det var så otroligt härligt! Solen lös och det var trevligt att gå en annan runda än den jag alltid går.
 
När jag var tillbaka till stan så gick jag och karin och handlade, det hårda livet som inackorderad. Skyndade mig sedan hem för att äta middag och sedan iväg för att premiärgymma. Sov gottgottgott inatt.

But if you close your eyes, does it almost feel like nothing changed at all?

Helgen har bestått av födelsedagsfirande, slalom i Kanis, tacomys med mami, hockeytittande, en heldel cyklande/gymmande och härliga promenader i solen. Ber till vädergudarna att vi slipper snön som kom i umeå igår, för annars kan jag inte längre intala mig att det snart är sommarlov. Enda anledningen till att jag orkade stiga upp och bege mig till skolan imorse. 8 veckor, låt det gå i racerfart.

lyckopiller för denna måndag

Vi är förlorare jag och du, för ingen av oss vågar tala ut.
För ingen av oss säger vad vi känner, står vi här men vi är bara vänner.
Finns inga vinnare i  lekar för två, inga vinnare de är bara så.
Och om allting skulle falla  imorgon,
så vill jag veta att du visste hur jag kände de då.

Birthday girl

 
Idag är ingen vanlig dag, för det är våran partypinglas födelsedag, hurra hurra hurra! Strax kommer olivia hit, vi ska fixa oss lite och sedan bär det av mot Lisa för födelsedagsfika och surr. Det blir nog supertrevligt. Trevlig helg på er!
 

Everything that kills me makes me feel alive

Blev upphämtad av Olli imorse utan förvarning. Jag var precis påväg ut på en morgonprommis när deras bil rullade in på vår parkering. Det var bara att packa ner frukosten, på med skoterkläderna och följa med. En dag ute på bergstjärn väntade och som den soldyrkare jag är, så kunde jag ju inte avstå. Vi solade på renskinnen, lyssnade på musik och tolkade. Mådde rätt gott med andra ord. Påväg dit lyckades vi även träffa på några söta(?)renar som en liten bonus.

Ikväll har vi hejat fram Luleå till ytterligare en vinst, valt balklänning och spelat kort. Nu ska jag sova så jag orkar upp på en morgonprommis imorgon istället! Godnatt på er.


No more counting dollars, we'll be counting stars.

Grym dag i backen! Trots att väderprognosen visade att det skulle vara mulet och snö idag, så var det lika fullt blå himmel och sol när jag steg upp. Vädergudarna levererar. Fattar inte varför jag inte åkt slalom på flera år, det är ju så sjukt kul! Nu ska jag hoppa i duschen och svida om till lite finare kläder. Det väntas middag ute med tjejerna och vad som händer sedan är ännu osett. Gillar mina vänner. Och lov.


När livet är för bra för att ha tid med att blogga.

Idag så levererade vädret åter igen, så jag packade matsäcken och begav mig till granträsk för lite solning och surr. Har inte träffat Olivia på en vecka, så det var ett litet hallelujah-moment i sig att bara se henne. Vi körde ut på isen, skottade upp en snösoffa och bara mådde gott på renskinnet. Det dröjde dock inte länge tills jag somnade, har varit helt slut hela dan pga denna långdragna förkylning.

På kvällen kom Mattias och Anton upp för att se hockeyn. Vi gjorde en god fruktsallad och var glada fram till att Lule förlorade. Hoppas på vinst på torsdag istället! Nu ska jag sova, för imorgon väntar en heldag i kanisbacken med tjejerna. Äntligen ska jag få åka slalom!


RSS 2.0