Bara dårar rusar in

Har lite lätt ångest över att jag idag spenderat mer pengar än vad en turkiet-resa kostar förtillfället. Men. Jag är så jävla nöjd med mina inköp. Ett par Nike free run(som jag nu tänkt köpa i månader), nya löpartights och nya mjukisar. Inte ofta jag går på stan och endast handlat i sportbutiker, men nån gång ska ju vara den första. Tog bussen hem till byn efter jag flängt omkring klart, hämtade moster och sedan hade vi ett "försenat-körkorts-fika" och kikade på idol.

Nu har jag precis kommit in från premiärturen i de nya pjucksen, och sprang för övrigt det längsta (och snabbaste) jag någonsin gjort nu i min påbörjade springkarriär. Haha, nä men, för två veckor sedan trodde jag att jag inte kunde springa längre än några meter(så då orkade jag ju inte längre heller)och ikväll sprang jag 7,3 km utan något som helst stopp. Så nöjd. Snart blir det milen!!

Det kan ta slut imorgon, eller hålla på för alltid.

Den här helgen har bjudit på en hel del skoj och jag har njutit varje sekund. I fredags blev vi bjudna på middag hos Miriam och det var så sjukt gott, hon har nog en framtid som kock den där bruden. Vi spelade spel och surrade på till sent då jag körde(ja, tog ju faktiskt körkort i torsdags!!) hem mig och tjejerna till byn. I lördags var det kräftskiva hos Hanna som gällde och det var mycket trevligt det med.

Igår blev jag väckt av Julia som tyckte att vi skulle dra och spela volleyboll. Sagt och gjort, ett tag senare var vi på plats i korsträsk och hade det gött. Jag kollade dock mest på och solade. Kvällen spenderades uppe i storforsen. Vi tog med middag och gjorde upp eld där och bara mös. Perfekt avslut på en perfekt helg!


2 steg från paradise

Idag har jag jobbat 11.00-19.15. Kom till Älvsbyn kring nio och nu har jag och mamma precis ätit middag/kvällsmat framför Morden i Midsomer. Imorgon är det halkbana 07.00 som gäller, så det blir en tidigkväll.

Köpte föresten tröjan på bilden idag. Att jobba på klädbutik är inte bra för plånkan kan jag säga. Ni hittar den på VILA för 199.95;-


Det är höstkallt på balkongen och jag längtar till något annat än det här.

Har kört fyra körlektioner på två dagar och strax är det dags för teoriprov. Det börjar dra ihop sig för uppkörning också, men jag känner mig rätt säker. Vill bara ha kortet nu! På tal om annat så har jag kommit igång på riktigt med träningen nu igen, hoppas bara jag inte blir sjuk. Har sprungit alla kvällar sen i lördags och nu har jag precis promenerat en mil. Klapp på axeln.

Annars så är jag även avis på alla som åker utomlands nu. Speciellt min bror som strax kliver på ett flyg till Turkiet och på Sanna som far till Kroatien på söndag. Hade jag inte jobbat och hållt på med körkortet så hade nog redan befunnit mig på Rhodos eller liknande med Olivia. Meeeen vi får stå ut till höstlovet helt enkelt. Ni kan ju vara avis på oss då:))


Effektiva tjejen

Idag har jag varit effektiv. Mycket effektiv faktiskt.

Började med att fara till läkarn 8 imorse, för att höra om jag ska ta bort halsmandlarna eller ej. Därefter övningskörde jag till moster där vi sedan drack morgonkaffe ute i solen. Tog bussen till Piteå sen, sprang/pw en mil och avslutade med ett spontandopp i havet. Första doppet för i år faktiskt, det kom inte alls för tidigt alltså. Jobbade sedan 13-19 och sen jag slutade har jag pluggat körkortsteori. Har inte ens slagit på tvn sen jag kom hem(!!)

Igår var jag föresten ledig, och den lediga dagen spenderades i boden(??) av alla ställen. Giggi och olli hämtade upp mig, sedan rullade vi dit för att "göra stan". Oväntat bra shopping dock, hade förväntat mig ca två butiker men det fanns ju en hel galleria!

Jobb imorgon igen så nu ska jag dejta John. Ps. blogguppdateringen ligger på low nu när jag har ett liv. Återkommer när skolan tar tillbaka det. Ds.


En annan dag än idag

Igår jobbade jag och hann med en lunch på Röda lyktan med Amanda och Emelie. När jag slutade tog jag bussen hem till regniga Älvsbyn och hade en mysig kväll på altanens med familjen. Vi åt grillat, hade tända ljus och spelade med kesoburkar(haha). Därefter överraskade jag och Erika med att slå på en skräckfilm, House at the end of the street, för att vara mer exakt. Vi som är två fegskitar brukar inte våga se den typen av filmer, men den var faktiskt bra!


RSS 2.0