Such great heights

Idag är det en bra torsdag. Jag och några tjejer från klassen ska luncha på stan och ikväll är det balett. Och imorgon är det äntligen fredag och helg igen. Jag och mina vänner kommer förhoppningsvis ha en minnesvärd kväll i byn, kul när det händer något för engångsskull i den hålan!


The world had less color without you

Efter skolan körde jag ett styrkepass här hemma(eftersom vi inte har någon dans på onsdagar) och lagade därefter en supergod middag. Omelett med broccoli och keso fyllning, toppat med ruccola, majs och five peppers. Yum! Krigade mig sedan iväg i snöstormen till SunTan, fick låtsas att jag befann mig på Kanarieöarna i 22 minuter och det var väldigt välbehövligt.

Tog mig sedan en dusch och traskade iväg till Emelie där det var tårtkalas. Har ju bestämt att inte äta något onyttigt överhuvudtaget (förutom på fredagar och lördagar), så det var inte det mest ultimata när hon hade tusen tårtor och kaksorter att bjuda på. Klarade dock att hålla mig och ingen är nöjdare än jag!


Tisdag

Var ju dröm med nollgradigt imorse! Var trött och sliten när jag steg upp, efter en halvt sömnlös natt och massor av träningsvärk. När jag kom utanför dörren sköt dock humöret i höjden, kändes som att det var marsmånad och vår. Bara en månad kvar av istiden nu, sedan går vi mot varmare och ljusare tider! Har förövrigt hunnit med att handla(vuxenpoäng) och nu har jag precis ätit en kycklingsallad from heaven.

 

Inväntar dansen med några avsnitt PLL och Alvedon, kan inte huvudvärken bara dra föresten?


18 bast.

"A true friend isn't someone who's just always there for you.
It's someone who understands you a bit more than you understand yourself." -Unknown
 
Idag är ingen vanligdag, för det är Empans artonårsdag! Hurra, hurra, hurra!

Söndag

Söndag och mysmorgon framför rullen "Friends with kids" med familjen. Hade förövrigt en jättetrevlig gårkväll, Julia har precis tagit körkort så vi for ut på lite äventyr. Höll b.la på att köra vilse i skogen, i jakt på att hitta något spökhus haha. När jag kom hem såg jag ett avsnitt PLL och slocknade direkt.

Har massor med planer för dagen men vet inte hur jag ska hinna med allt. Känner att jag måste komma igång med övningskörningen nu när folk börjar ta kortet. Det jobbiga är ju bara att komma igång! Vill även hinna träna, sola, hälsa på bibban, basta osv. Plus att jag har plugg för engångsskull. Blä.


Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Idag känner jag mig duktig, hade som mål att klara 1 mil på crosstrainern och klarade 2,1. Hoppade därefter i duschen, fixade till mig för att sedan möta upp tjejerna på Konsum för inhandling av tacoingredienser. Nu har vi precis käkat(himmelskt) och ska spela lite spel.

Fan va mysiga vi är.


Got a secret, can you keep it? Swear this one you'll save.

Godmorgon! Jag lyckades vakna hyfsat tidigt idag, för engångsskull. Steg upp och gjorde mig en stor lyxfrukost som jag precis ätit framför några avsnitt Pretty Little Liars. Hade egentligen velat simma idag, men det blir nog ett tag på crosstrainern + styrka här hemma istället.

Det blir nog bra det också!


Explosions

"And as the floods move in
And your body starts to sink
I was the last thing on your mind
I know you better than you think
'Cause it's simple darling, I gave you a warning
Now everything you own is falling from the sky in pieces
So watch them fall with you, in slow motion
I pray that you will find peace of mind
And I'll find you another time
I'll love you, another time"


Some people so poor, all that they've got is money.

Fredag idag och snart helg. Våran klass ska dela ut broschyrer till hela skolan om yrkesmässan, och om våran lärare är gullig så får vi sluta efter det. Det skulle bara göra den här fredagen ännu bättre. Imorgon är det tacokväll hos Lisa med några fina som gäller. Blir nog en bra helg det här!

Time for some ballet

 
Favoritdagen. Först en balettlektion följt av en timmes styrka hemma. Nu har jag gjort äggmackor(såklart) som jag ska äta framför sista avsnittet av The real housewives of Vancouver. Godnatt på er!

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one.

Nu har jag precis lagt mig för att läsa lite och drömma mig bort. Fick ju trevlig post igår, då nya ELLE-tidningen slank innanför dörren. Är annars så där trött som man bara kan bli om man badar och bastar. Kommer förhoppningsvis sova lika sött som en liten bebis inatt och inte försova mig imorgon. Godnatt på er!


you can break everything down to chemicals, but you can't explain a love like ours.

Började dagen med att försova mig, rejält. När jag vanligtvis brukar gå hemifrån vaknade jag så ni kan ju tänka er hur stressig morgonen blev. 25 min senare var jag på plats i skolan med ett dåligt humör och en skrikande mage. Har fått mig frukost(kaffe och berry♥), så nu är humöret nästan på topp igen. Efter skolan far jag, Emma och Sanna till Öjebyn för att simma, på min träningsfria dag t.o.m! Duktiga tjejor är vad vi är.

And it's been a while, but I still feel the same.

Gjorde bort lite ärenden på stan efter jag slutat, och tog sedan en timmas promenad. Träningsvärken jag har efter gårdagen är inte nådig alltså...och att jag hade klätt mig förlite gjorde inte saken bättre. Krampande ben, javisst! Det var iallafall härligt och skönt med lite friskluft. Ligger för tillfället och lyssnar på musik och om ett tag är det dags för dansträning. Förstår inte hur det ska då jag knappt kan gå, haha.


The heart of life

Sovmorgon till halv elva och slutar klockan ett. Ibland har man det bara för bra. Ska nog ta mig en prommis för att ta tillvara på ljuset som man alltid missar annars. Om jag inte blir lat och börjar om att se Gossip Girl istället dvs.


Nighttime

Är precis lika slut i kroppen som jag förutspått. Gjorde mig ett lite extra lyxigt kvällsfika, med fruktsallad för att ladda batterierna lite. Såg premiäravsnittet av TMS samtidigt, och det var såklart lika bra som alltid.

Förstår inte varför jag gillar alla ytliga program så mycket egentligen, haha. Är det inte Top Model så är det Plain Jane, The real housewives of Vancouver, Beverly Hills, Miami osv. Ni förstår grejen. Inte för att glömma Svenska Hollywoodfruar (och "Hur vi blev Svenska Hollywoodfruar" också såklart), Småstadsdrottningar. Listan kan göras lång. Hmm, undra varför jag sitter här och dissar mig själv. Slutar upp med det och sover istället, kan nog behövas!


My universe will never be the same

Idag är jag en trötter, har ätit världens godaste middag(trots det inte såg så mumsigt ut på bilden) och nu inväntar jag dansträningen. När jag kommer hem ska jag dö i sängen och se top model. Åh så underbart det ska bli, nästan lika underbart som morgondagens sovmorgon.


Godmorgon!

Steg upp 7 för att börja 11.30, det kallar jag ambitiöst! Åkte bil till pite imorse och strax ska jag traska till skolan, för att hinna med styrketräning innan idrotten. Blir tre träningspass idag så jag vet någon som kommer vara död ikväll. Nu sitter jag iallafall i sängen, dricker varmchoklad te, lyssnar på musik och pluggar lite. Mysmorgon!


It seems like I've been running in the wrong direction

Inväntar middag, dansträning och sen lite söndagshäng. Låter som en bra kväll i mina öron. Dagen har hittills bestått av mysfrulle, skidtittande på tv, en prommis och skoterkörning. Är inte så dumt med lugna helger ändå!


Life's for the living

Började dagen med en god lördagsfrukost, tänkte dock att ni vet hur den ser ut vid det här laget. Tog mig sedan en lång prommis i finvädret, 6km på crosstrainern och sedan styrka. Var slut när jag kom ut ur duschen så det blev en hemmakväll, börjar nästan bli lite för bekväm känner jag! Resten av kvällen har jag bara myst på, sett PLL och nu ligger jag i mitt rum och lyssnar på underbara Passenger. Vet att dom första hört "Let het go", men hela albumet "All the little lights" är verkligen fantastisk. Lyssna och grina!


the butterflies flutter by

Äntligen blev det helg igen och det är så underbart skönt. Ikväll har jag spelat kort, ätit grillat för första gången i år och nu ser jag min man i Magic Mike. Skön freda alltså!


I can't explain what's the glue that hold us in

Istället för att kolla på bilder från sommaren (så man börjar länkta som en tok och blir deprimerad), så kollar jag på bilder från förra vintern. De ovan är tagna på mitt favoritberg, dit vi farit varje vinter sedan vi var små. Fint är det. Blev väldigt sugen på en skotertur i helgen om det är lika fint väder som förra. Medan alla andra var ute och levde livet så slet vi ju inne på Ikea, haha.

things are only as complicated as you make them.

Har precis krypt ner i min efterlängtade säng. Är totalt slutkörd efter att ha kört mördarstyrka i 1,5 timma på dansen, blir chockad om jag ens tar mig upp härifrån imorgon. Men inte klagar jag, det är ju faktiskt den bästa känslan.

Inväntar att en ny serie ska starta, The Mindy Project. "Den fyndiga, otåliga och politiskt inkorrekta Mindy kan dra citat från alla romantiska komedier med Meg Ryan, och älskar även de mest värdelösa filmerna eftersom flickan alltid får pojken i slutet." - låter ju lite som jag(om man byter Meg Ryan till Nicholas Sparks), så hoppas och tror att jag kommer gilla den. Nu när alla serier jag tidigare sett lägger av så måste jag ju hitta nya!


Here comes the sun

Hände en historisk grej idag: kom i tid till första lektionen. Trots att vi alltid har sovmorgon tisdagar, så lyckas jag på något sätt att komma försent. Känner mig rätt stolt ändå. Har bestämt mig för att det här ska bli en produktiv dag, ska passa på att göra bort inlämningar på hålet. Fick veta att vi har fyra saker på gång i foto så jag känner mig lite lätt stressad förtillfället.


Somewhere only we know.

En kväll i lugnets tecken. Myser med kvällsfika och tända ljus, framför en ny serie. Är sådär härligt slutkörd i kroppen, så jag vet att jag kommer sova gott inatt. Till halv elva dessutom, någon som är avis?


Lovely monday

Började dagen med ett tandläkarbesök i Älvsbyn, fick därför en liten extra sovmorgon och den var verkligen välbehövlig. Nu har jag kommit hem igen och fått upp de få saker jag köpte på Ikea. Ska intaga soffläge i mysdressen och invänta årets första dansträning. Längtat!


This is the life


My mind's with you, but my heart just not.

Blir mycket frukostbilder, men det är ju det bästa jag vet så det är svårt att undvika. Haha. Idag skämde mamma bort mig med hemmagjord apelsinjuice till min standardfrukost med kanel/kardemumma kaffe och äggmackor. Gött var det. Efter jag sett klart "Keeping up with the Kardashians" ska jag nog ta mig en prommis, är så himla fint väder ute idag.


Yesterday


Anything could happen

Godmorgon på er! Alltså, att börja dagen med det här är ju lyx. För gott bara. Ska äta upp frullen, sminka mig och sedan börjar jag, Anton och Olivia rulla mot Haparanda för att bränna lite pengar på Ikea.


Let me in or let me go.

Träningsvärken efter gårdagens "Tabata 45"-pass har sakta men säkert blivit värre under dagen. Nu ligger jag i soffan och fredagsmyser med mami medan min kropp skriker. Hade gjort vad som helst för lite massage nu men man kan ju inte få allt här i världen. Trevlig helg på er!!


Hej helg!


Look into my eyes, it's where my demons hide.

Jag och Emma for på Tabata 45 igår på korpen istället, efter det kom som sagt Olli på middag. Älskar att inte behövs äta själv! Därefter for vi till Tim och chillade resten av kvällen. Nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe samtidigt som jag är jävligt nöjd över att det är fredag. Fast veckan gått fort så ska det bli så skönt med helg!


Like the stars miss the sun in the morning skies

Idag är ingen vanlig dag för det är min mosters födelsedag, hurra hurra hurra!(i en minut till. For hem till Älvsbyn för att gratta henne så där har vi befunnit oss under kvällen. Sen vi kom hem har jag hunnit träna och sett när Trinny och Susannah stylade om några lulebor. Åh vad jag vill ha deras yrke alltså!

Imorgon är det crossfit efter skolan och sen ska jag bjuda min fruga på taco. Mysipys.


Some people want it all

Gick på en kvällsprommis i mörkret och lyssnade på min älskade Ed Sheeran i lurarna. Insåg att jag verkligen, verkligen vill utomlands och bort från snön...fram till det att jag mötte en skoter. Då kom jag på att jag verkligen vill köra skoter och åka madrass ner för Strömlida, haha. Jag är rätt ombytlig av mig.

Nu har jag kommit hem igen efter att ha varit och sett Lule vinna över Frölunda hos ante. Ska försöka få min skönhetssömn som lyst med sin frånvaro i två dagar nu. Godnatt på er!


Lite nytt

Blev en spontantripp på staden efter skolan. Eftersom att jag blev av med lite smink på nyår så köpte jag nytt, sedan hittade jag även en fin skjorta. Har blivit en sucker för skjortor föresten.

Nu kommer "efter-skolan-hungern" så ska dricka lite kardemumma/kanel kaffe, har ni inte testa det så gör det nu! Det är yummie.


Halvlek.

Trots att jag somnade först nio imorse och sammanlagt sovit tre timmar, så har jag hunnit med rätt mycket. Hade först en mysig frukost framför "Keeping up with the Kardashians", sprang sedan på crosstrainern, packade och käkade taco till middag. Sen var det bara att skynda iväg till bussen, och nu har jag precis kommit till lägenheten. Älskar det här stället.

Känner mig laddad för en ny termin och nya utmaningar! Att vi börjar den med att ha sovmorgon till halv elva känns rätt underbart.


arkivet 08-10

HIttade vår externa hårddisk och hamnade bland alla gamla bilder. Troligtvis det längsta inlägget jag någonsin gjort och någonsin kommer göra!

It's always darkest before the dawn

Sov oförskämt länge idag och sedan jag väl steg upp har jag inte gjort många knop. Har sett världens bästa Melissa Horn live på Cirkus på tv och en massa skidor. Det har redan hunnit bli mörkt och jag är lika trött som om klockan vore fyra på natten, kan ha att göra med att jag somnade just den tiden igår. Funderar på att ta mig en prommis till min gammelmormor, saknar henne massvis.


he's in love with a girl who's in love with the world

Längtar efter sommaren så där jobbigt mycket. Vill bada, basta och meta i solnedgången i Granträsk. Livet alltså!

Sleepy

Impulsfest som slutade lika fort som den började. Alla var så trötta ochjag tror nog vi hade haft roligare med en filmkväll. Aja, nu har jag äntligen fått komma hem och sängen väntar. Näst sista sovmorgonen imorgon...det funkar bara inte. Kan vara läge att vända tillbaka på dygnet nu förövrigt. Tänkte tanken även igårkväll, sedan låg jag vaken till tre och kollade bloggar. Bra judith, braaa!


I run everytime

Har precis varit och firat bröderna Groth med tårta. Nu är jag med Olivia och försöker komma på några planer för kvällen, tar alltid hundra år med den här tjorvarn.


Lördag lördag lördag

Varit ute på en minst sagt kylig prommis. Både håret och ögonfransarna var vita när jag kom in. Nu känner jag mig pigg och fylld med energi. Tack vare Ed Sheeran i lurarna, friskluft och väldigt fin utsikt. Älvsbyn är inte så dumt trots allt!


ingen rast och ingen ro

Idag har jag hunnit med en timmes promenad ner på byn, för att hälsa på Olivia då hon jobbade. Det var lugnt där så jag blev uppassad med caffé latte och hårmassage. Satt bra efter att ha varit ute i kylan!

Nu har jag precis kommit hem och intagit soffläge. Kvällen bjöd på gomiddag i granis och därefter spelkväll hos Mattias. Har även konstaterat att jag skulle ha behövt på en bildlektion eller två, inte min grej det där.


Pain is only relevant if it still hurts.

Har precis kommit hem till byn igen och nu är det semifinal mot Ryssland som gäller. Efter Sverige(förhoppningsvis) tagit sig till final så ska jag äntligen få mig min efterlängtade taco. Nomnom.


Torsdagsmorgon

Hur mycket jag än älskar julen, så tycker jag det är så skönt att få ta bort allt julpynt och byta ut det röda mot vitt. Ljust och fräscht här läggan igen, precis som jag gillar det.


I''m falling for your eyes but they don't know me yet

Emma har varit här och hållt mig sällskap och nu ser jag "The real housewives of Vancouver". Myser såklart med ljus också. Inväntar en fin en och imorgon väntar en sovmorgon. Har inte sovit ut på flera dagar så det ska bli så skönt, är förhoppningsvis firre imorgon också!


put your arms around me

Sitter i bilen på väg till Piteå igen, det är tur man har en snäll mami. Idag är en bra dag!


Maybe you were needed up there but we're still unaware as why.

Ett sista kortspel, sista middagen, sista kvällsfikat, sista hänget och sista frukosten. Det känns alltid lika tråkigt när allas ledighet tar slut och alla far till olika städer igen. Har haft sånt bra lov hittills och att det finns kvar några lediga dagar är ju rätt underbart!

Idag är det årsdagen sedan den tragiska olyckan inträffade. Sänder en liten extra tanke till alla nära.


Shine - Benjamin Francis Leftwich

"I hope you find the love that's true so the morning light can shine on you.
I hope you find what you're looking for so your heart is warm forever more."


Happy new year

Igår firade vi in det nya året hos Matilda. Vi började med att beställa mat från pentryt och därefter började resten av folket komma. Hade en bra kväll och en bra start på 2013!


RSS 2.0