Keep your head up, keep your heart strong.


Att lyssna på hans andetag gör mig lugn. Han andas lite högre än andra, men jag gillar det. Jag älskar allt med honom. Hur han ler, hur han skrattar och hur han kollar på mig. Han ser inte bara mina ögon, han ser hela mig. Vem jag är inuti. Och jag älskar hur han får mig att skratta, jag skrattar från tårna när jag är med honom. Ibland så mycket jag får kramp i både mage och käke. Och jag är så himla kär i honom. Så kär att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Så kär att jag måste nypa mig själv i armen för att påminna mig själv om att det här är verklighet. Att man kan känna så här på riktigt och vara såhär lycklig. Så otrolig lycklig.

Fredag den 15e

Jag lever men det är knappt. Sover mest hela tiden och börjar kunna äta barnmat nu såhär några dagar efter operationen. Har köpt en burk som heter thai wok som jag ska lyxa till det med såhär på fredagskvällen, haha. Sorgligt! Försöker tänka att det är värt det och att det blir bättre snart. 

Imorgon flyger jag Luleå-Stockholm och sedan Stockholm-Göteborg. Sedan kommer Martin och hämtar mig där, sen åker vi till Gränna. Hoppas verkligen jag har en bättre dag imorgon så jag överlever! 

Depth over distance

I torsdags fick jag blombud för första gången i mitt liv, i fredags umgicks jag med heela familjen och såg idol, i lördags var det avskedsmiddag på 1906 som gällde och igår firade vi pappa på farsdag med fika och grejer. En mysig och trevlig helg!

På onsdag är dagen kommen, då jag äntligen ska få ta bort halsmandlarna. Är rätt nervös dock. Sen på lördag åker jag äntligen till Martin i Gränna och jag längtar så himla mycket. Det är två veckor sedan vi sågs sist, men det känns som två månader! 

Tomorrow is gonna be better.


Åh vilken bra vecka jag haft i Stockholm. Har hunnit med så mycket! Höstpromenad i Djurgården medan Erika jobbade, kaffedejt med Amanda, staden(dock knappt någon shopping), rockabillyfest, vin, äntligen träffat Martin, fått blommor, ätit goda luncher och middagar och bara mått väldigt bra. 

Idag mådde jag mindre bra dock. Sov ca en timma inatt och vid halv sju sprang jag med resväskan till tunnelbanan för att sedan ta mig ut till Arlanda. Kändes inte lika hemskt som det brukar att lämna staden, för på tisdag kommer nämligen min syster hem.♡

RSS 2.0