14.08.25

Burr! Här är det kallt! Termometern visar på +10 grader och det känns som att det är samma grader här inne. Om fem minuter ska jag hoppa upp på cykeln och trampa iväg till hotellet för att avverka ett frukostpass mellan 07.00-15.00. Tänke bara kika in och önska er en trevlig dag!

tjuvtitt på våran lägenhet

Hall/liten del av matsalen
Kaminen i matsalen, här ska vi elda i vinter och gå runt i raggsockar -Idyllen.
 Godmorgon! Idag vaknade jag pigg som en lärka redan klockan halv sju, men tyvärr så var Martin inte lika pigg då. Kollade på alla olika sociala medier ett tag och somnade om till klockan elva och då var jag jättetrött. Väckte Martin och sedan åt vi frukost framför "Farsan". Haha, hur kan jag ha missat den filmen?
Bra sätt att starta dagen med att gapskratta ju!
 
Igår åkte vi som sagt in till Jönköping, utan att riktigt veta vad vi skulle göra.Slutade iallafall med att vi gick in på biografen och bokade biljetter till nästa film som skulle gå, vilket var "Magic in the moonlight". Efter vi hade bokat biljetter så läste vi lite om filmen och insåg att det verkligen inte var våran typ av film, men vi gick och såg den ändå. Att filmen inte var speciellt bra gjorde mig inget, jag njöt av att bara få komma bort och andas in ny luft. Hade ju även det bästa sällskapet och med honom kan man se vilken dålig film som helt och ändå ha en lyckad kväll!

mot jönköping!

Den här helgen är jag ledig och då jag kanppt varit ledig på hela sommaren, så har jag ej heller hunnit se någonting annat än Gränna dessa månader. Är fruktansvärt less denna gulliga sagostad, så nu ska vi ta bussen till Jönköping för att bota min lesshet. Vi ska nog besöka en annan sagovärld däremot, biografen. Ha en trevlig lördag alla!

födelsedagspresent och idolsnack

 
Det här fina armbandet fick jag av Martins mamma Lillian när jag fyllde år. Det är gjort av silverskedar och det passar perfekt på min handled.
 

Hej på er! Såg ni Idol igår? Vi såg ju på det som sagt, men det kunde ju ha fått en bättre start. Direkt tar dom in folk som sjunger medelmåttligt och det är ju det som gör programmet till ett skitprogram i slutändan. Jag blev dock imponerad av tjejen som vunnit en massa tävlingar, så sjukt duktig. Fast tycker ändå att det blir lite för perfekt och tråkigt efter ett tag. Men nog om det!
 
Steg upp hyffsat tidigt idag och fram till nu har jag legat och sett Pretty Little Liars. Martins syster Fia har tjatat om att jag måste se ikapp så det är väl bara att lyda. Haha. Nu blev jag less så ska ta en prommenad i den 14 gradiga luften och förhoppningsvis få lite energi. Det behövs för senare ska jag jobba kväll då det är en stor konferans på hotellet som ska ha kräftskiva. Inte tråkigt!

It's the little things

Älskar att jag får se detta vackra fejs varje dag, det är lyx efter att ha bott 120 mil från varandra i ett halvår. Uppskattar dom småsakerna, som bara att kunna laga middag tillsammans. Middagen blev för övrigt supergod och nu är jag mätt och belåten. Killarna är och skejtar och jag passar på att sjunga så högt som det bara går när jag är ensam i huset. Värmer upp för Idol med andra ord. Klockan åtta har dom lovat att göra mig sällskap framför säsongs premiären och jag hoppas verkligen det är bättre i år.

sleepover och regn.

Klockan fem imorse ringde Martins alarm och för ovanlighetensskull så fick jag ligga kvar när han var tvungen att jobba. Jag är nämligen ledig idag. Härliga tider! Martins lillebror Einar sov här hos oss inatt så när han vaknade så gjorde vi en mysig frukost och såg ett avsnitt Morden i midsomer. Jag var så himla trött när det var slut och då finns det bara en sak som kan få  mig pigg - frisk luft! Begav mig därför ut på en långprommenad i regnet med Micaela och Dasha i lurarna. Två avsnitt senare hade jag tagit mig runt min runda och då var det dags för handling.
 
Nu har jag precis kommit hem och packat upp. Ikväll ska vi göra spagetti och köttfärssås. Jag tänkte dock skippa spagettin och istället koka Zucchini till. Blir verkligen jättegott och jag blir så mycket skönare mätt på det. Tipstips! Vi försöker bli bättre på att laga mat nu.  Ni som känner mig vet ju att jag egentligen helst äter äggmackor till frukost/lunch/middag men det vill tydligen inte Martin, haha.
 
Nu ska jag fortsätta vara produktiv, tvätta lite till och ta en dusch. Låt er inte luras och tro att jag jobbar på såhär bra alla dagar. När jag jobbat orkar jag INGENTING så måste verkligen passa på när jag är ledig och har ork.

And I wanted the truth but sometimes the truth hurts.

Hej på er!
 
Var minst sagt ett tag sedan jag skrev här. Närmare ett halvår sedan faktiskt.
Sedan dess har det hänt mycket. Jag har hunnit jobba min sista dag på Vila, studenten, förlovat mig, varit till norge, flyttat 120 mil söder ut till min blivande man(!), börjat jobba på ett hotell här i Gränna. Nu närmast, för en timma sedan, så anmälde jag mig till en kurs i Modern dans. Hoppas, hoppas att det finns plats!
 
Min tanke var att jag ska orka fortsätta blogga här, mest för att ni i norr ska har någon aning om vad jag har för mig här nere. Jag hoppas ni i gengäld kan börja blogga lite flitligare så jag har någon aning om vad ni gör (känn er träffade Sanna, Emma, Karin och Pernilla).
 
Saknar er där hemma så mycket att det gör ont, men jag har det väldigt bra här nere ändå.
Kram!
 

RSS 2.0