tumblr

Glöm inte bort min tumblr(so-shakeitout.tumblr.com). Det hade jag visst gjort, men inte nu längre!

-


FOTO A

Har första FOTO lektionen idag, precis varit ute i regnet och tagit lite bilder för att testa kameran. Var förövrigt inte det lättaste att stiga upp idag kan jag säga, fått alldeles för lite sömn det senaste dagarna och det har varit så mycket runt omkring. Förhoppningsvis får jag flytta i veckan och på onsdag ska jag och olli vara hårmodeller. En liten update om vad som händer bara.

shake it out


baby gör mig hel


Loppis

Fyndade tre ramar på loppis idag, 10 kr st. I de är det bilder från när jag och maja var små och "modellade" på ett fint ställe i Lillkorsträsk.

shop til you drop

"Whoever said money can't buy happiness didn't know where to shop." - Blair Waldorf

En godmorgon


my moon my man

Kom precis ut från duschen och lyssnar på lite bra musik så här medan jag inväntar att vi ska fara till lillstrand. Egentligen skulle vi ha grillkväll hos olivia men stackaren blev sjuk. Vi ville ändå hitta på något så vi ska tälta istället. Mörker, tända ljus, eld, sovsäckar och trevliga människor kommer nog göra denhär kvällen bra trots allt.

instagram/augusti


yum.


kräftskiva

Igår bjöd Emelie (som äntligen kommit hem till sverige) upp till kräftskiva i tvärån. Vi satt ute på altanen men eftersom att det nu har blivit höst (?) så frös vi ihjäl efter ett tag. Det hela slutade inne framför OS med filtar men det var mysigt det med!

har blivit en hemmafru


Breakfast


jordgubbssorbet

Har lite överdrivet mycket jordgubbar här hemma på gården så passade på och gjorde lite jordgubbssorbet av de som blev över. Fräscht och mumsigt!

new week

Godmorgon! Eftersom att det inte är solarväder ute, så ligger jag här i soffan och kikar på lite OS. Hade en grym kväll i lördags på lulekalaset och det behövdes efter PDOL som var sämst. Planerar att ge mig ut på en promenad med lite bra musik i lurarna nu. Have a nice day!

färga lite hår

Snart så är jag mig själv igen, ska bli så skönt så skönt. Senare ikväll blir det nog Lulekalaset lite sådär spontant igen med Oivia och Lisa, hoppas på en riktigt bra kväll!

light up my world

Fick finbesök av min 93 åriga gammelmormor tidigare ikväll så då bjöds det på fika och grejer. Blev upphämtad efter det för en kväll i granträsk, där körde vi vattenskoter, åkte ring och bastade. Sämre har man ju haft det!

B/W

Var i luleå igår och brände ytterligare lite money, bl.a det här ovan. Har massor med kläder att visa er så stay tuned!

baking bread

Oj så effektiva! Nu ska jag springa ut i solen, man vet ju aldrig när det är sista gången man kan sola nu när det är augusti.

torsdagkväll

Kom precis hem efter att ha varit med Olivia och Fredrik hela kvällen. Vi försökte oss på att baka, men kom fram till att det inte riktigt våran specialitet...Nu sitter iallafall jag och mami här med varsin tekopp och myser med tända ljus. Gillar just det här med sensommaren, att man kan tända ljus och att det faktiskt märks. Jag som är lite av en värmeljus-missbrukare gillar inte ljusa nätter, har ju inte kunnat tända ljus på flera månader!

dreamcatcher


sunset

Finns fördelar med att ha balkong åt rätt riktning. Så mysigt!

RSS 2.0