We're up all night to get luckyđŸŽ”


Say hello to goodbye, cause it's gone forever.

KĂ€ndes konstigt att sluta redan fyra igĂ„r, Ă€r ju van att sluta halv Ă„tta nuförtiden. Hade ju iallafall massa tid över dĂ€rför, sĂ„ nĂ€r jag hade slutat sĂ„ strosade jag runt pĂ„ stan lite. Hittade en lĂ„ngklĂ€nning(underbar) och stannade och surrade med Mirre, Filippa och Hanna ett bra tag innan jag gick hem för en pn. Vaknade vid Ă„tta och dĂ„ kom Emma och hĂ€mtade mig. Var dĂ€r tills hon skulle ivĂ€g och döma sĂ„ dĂ„ cyklade jag till LF istĂ€llet och mötte upp Hanna och Lisa. DĂ€r sĂ„g vi Älvsbyn förlora mot Island innan vi begav oss till stan igen. KĂ€ndes lite exotiskt att gĂ„ pĂ„ stan pĂ„ natten, mer sĂ„nt tack! Jag hittade iallafall ett par underbara skor dĂ€r och en söt topp. Nöjd.

Vet ni varför jag kunde cykla frĂ„n Emma förresten? För att jag fĂ„tt lĂ„na en av hennes cyklar "-Ta den hĂ€r sĂ„ kan du komma hit nĂ€r du vill hela sommaren!" Åh vad hon Ă€r bĂ€st.


Fredag

En timma kvar, sedan slutar jag för dagen. Hoppas Lisa kommer in till PiteÄ ikvÀll och Àr med mig, annars kommer jag bli sÄ rastlös. Vill inget annat Àn att stÄ och skrika till HÄkan Hellström ikvÀll pÄ stadsfesten, men nÄgot sÄdant blir det inte. Cash is king var de va?


Innan dig var allting tyst.

Jobbar mest hela tiden nuförtiden, förutom de tvÄ senaste dagarna dÄ jag varit ledig. Blev sÄklart dunderförkyld bara för att jag slappnade av för första gÄngen pÄ lÀnge. Tack för den. Har dock inte tid att ligga hemma och tycka synd om mig sjÀlv, för idag jobbar jag öppning. Extra öppet idag och PSG dessutom, ber till gudarna att jag ska slippa ta till engelskan idag. Inte min starka sida i pressade situationer, ni vet.

I onsdags styrde Sundman upp grillkvÀll med fintjejerna förresten! VÀldigt trevligt trots att jag var allt annat Àn pÄ topp.


Ny vecka

Jobb 12-19 och jag Àr tröttare Àn tröttast. GÄr inte sÄ bra gör mig att vÀnda tillbaka pÄ dygnet med andra ord. Första dagen med fint vÀder pÄ lÀnge och jag önska jag fick ligga pÄ en madrass i poolen men icket. Hoppas pÄ fint vÀder onsdag och torsdag dÄ jag Àr ledig!


Sunday

Kom hem för ett litet tag sen och har hunnit inta sofflÀge. Idag var det jobb mellan 12-16 som gÀllde och jag Àr rÀtt sÄ slut nu kan jag sÀga. Det var massor med folk pÄ stan idag och sÄ fort det Àr rea sÄ blir folk sÄ slarviga, lÀmnar ett ton med klÀder i provrummen osv. Gillar ju dock att ha mycket att göra sÄ jag ska inte klaga, dagarna gÄr sÄ mycket fortare dÄ! Nu ska jag försöka komma pÄ nÄgot att göra till middag och sen blir det nog en pn. Hade behövt en personlig massör som kunde massera mina fossingar(haha blÀ, Àckligt uttryck) ocksÄ!


En seg lördag och fin kvÀll.

IgÄr bakiskÀkade jag, lisa och olli vi pÄ Max och var allmÀnt slitna. Vid sex tog de bilen och rullade mot byn, jag stannade dock kvar i PiteÄ eftersom jag har jobbat idag. Efter att ha gjort nödvÀndigheter sÄ som handla, diska och stÀdat hade jag tÀnkt ta det lugnt framför tvn. Mina planer förstördes dock dÄ det inte fanns ett enda program som gick att se pÄ. Tog istÀllet pÄ mig trÀningsklÀderna och gick pÄ en kvÀllsprommis. TvÄ och en halvtimme och 1,5 mil senare kom jag hem, piggare Àn jag varit under dagen och ganska nöjd.


Midsommar 2013


Yesterday.

Begav mig Àven igÄr till gymmet vid elva, verkar som att det har blivit en nya vana. Dock osÀker pÄ om det Àr en bra vana, har ju vridit pÄ dygnet sÄ jag Àr piggast pÄ natten och zombie pÄ dagen nuförtiden. Var iallafall iallafall bara jag, Amanda och hennes kille dÀr. Lagom mycket folk för min smak! NÀr dom gick slocknade det dock, eftersom jag satt och cyklade sÄ kÀnde ju inte sensorerna av mig. Haha. Vid halv ett gick jag hem och slocknade.


Jobb

Försov mig imorse sÄ det har varit en stressig morgon. Om tio min börjar jag sÄ ska börja traska till gallerian nu, hoppas pÄ mycket folk sÄ dagen gÄr fort. Hejs!


Tröttast

IgÄr efter jobbet hade jag tÀnkt gÄ till gymmet men blev lat och fastnade framför tre(!) program pÄ tvn. NÀr klockan blev elva begav jag mig mot gymmet ÀndÄ, bÀttre sent Àn aldrig ju. Det var bara jag och en till dÀr sÄ det var ju perfekt, hatar nÀr det Àr massa folk sÄ trÀnar helst pÄ morgonen eller kvÀllen ÀndÄ. Efter ett svettigt konditionspass gick jag hem och somnade direkt.

Idag har allting tjorvat, har sprungit till bussar som sen aldrig kom, fastnat med hörlurarna osv. Allt blev dock bra nĂ€r jag tillslut fick komma hem❀ Mamma och Pappa hade 26Ă„rig förlovningsdag idag sĂ„ det firade vi med varsin mjukglass frĂ„n turklövern.

Nu har jag precis avverkat ytterligare 2 mil pÄ vÄr crosstrainer (som dock omöjligt kan rÀkna rÀtt men iaf 75min) och har lagt mig för att fÄ min skönhetssömn. Jobb imorgon frÄn 12-19 imorgon dÄ det Àr rea. Ohmy


Sommarjobb

Redo att jobba min första dag pÄ sommarschemat. SjÀlvklart blir det fint vÀder nu, endast för att jag inte Àr ledig. Jobbar stÀngning och dÀrefter hoppas jag vÀdret fortsÀtter att leverera sÄ man kan bege sig ut pÄ en kvÀllsprommis. Imorgon Àr jag ledig sÄ dÄ ska jag storstÀda lÀgenheten och gymma. Om inte Olivia kommer in, för dÄ ska vi till phb. Hundra Är sedan sist!


Nattpromenad.

IgÄr vid midnatt fick jag för mig att gÄ en nattpromenad. TvÄ timmar senare kom jag hem och stupade i sÀng, lyckas alltid vrida pÄ dygnet alldeles för mycket pÄ sommarlovet. Men det var iallafall super hÀrligt och jÀttefint ute igÄr. Av nÄn anledning har jag en stor förkÀrlek till att promenera pÄ natten, kan hÄlla pÄ i flera timmar!


GĂ„rdagen

Middag pÄ 1906 följt av vin hos Petra. Hade supertrevligt sÄklart, gÄr inte att ha annat med ett sÄnt kanon gÀng! Vid tio blev jag upphÀmtad av Martin och Albin och begav mig till ArvidstrÀsk dÀr det var gallej. Trevligt ett tag men blev less vid tolv och kom inte hem förrÀn tre. SÄ kan de bli, nu ska jag hoppa upp pÄ cykeln och bege mig hemmÄt.


Varje trÄd som vi spunnit brister snart.

IgÄr hade jag och Lisa fredagsmys med karra och film. Olivia anslöt vid midnatt och dÄ kom vi pÄ idén att fara ut med flotten, och de gjorde vi ocksÄ. Vi packade varma klÀder, tog bilen och började rulla mot grantrÀsk. DÀrefter blev det en spontan sleepover hos Olivia och efter massa surr sÄ somnade jag kring tre. En fredag av den bÀttre sorten alltsÄ!

Nu sitter jag pÄ bussen mot PiteÄ för ikvÀll Àr det personalmiddag/fest som gÀller. Halv sex Àr bordet bokat pÄ 1906 och jag tror att det kommer bli vÀldigt trevligt! Synd bara att jag och Emma inte fyllt Är Àn sÄ vi kan följa med ut. Det Àr ju dock inte sÄ lÀnge innan det Àr min tur med, fast jag blir mest bara stressad över körkortet nÀr jag tÀnker pÄ det.


HĂ€rlig dag

Gjorde i ordning fruktsallad och packade picknickfilten och mötte upp Lisa tidigare idag. Vi tog sedan cyklarna och rullade mot hundberget dÀr vi satt och surrade i nÄgra timmar samtidigt som vi försökte fÄ oss lite fÀrg. Hade varit en perfekt sommardag om det inte hade blÄst storm. Cyklade sedan hem i motvind och uppförsbacke men bestÀmde mig för att inte stanna eller stÀlla mig upp en enda gÄng. Lyckades!

Nu har vi precis kÀkat grillat och jag ligger och ser pÄ friidrott. Det Àr ju sommar om nÄgot.


Godermorgon

IgÄr var en speciell dag, för igÄr fyllde Agnes hela 8 Är! Jag promenerade ner pÄ byn för att fira henne och sedan gick jag Àven tillbaka. I lurarna lyssnade jag pÄ Michaela och Dasha's blogpod och nÀr jag var framme hade jag gÀrna fortsatt nÄgra kilometer till. Fick iallafall ihop 13 km igÄr och det Àr jag nöjd med. Nu nÀr jag har en förkylning som inte riktigt brytit ut Àn sÄ vÄgar jag inte trÀna sÄ hÄrt, försöker istÀllet gÄ över milen varje dag.

Började stÀda mitt rum igÄr natt(u dra varför jag alltid ska stÀda pÄ natten?) sÄ nu har jag precis vaknat till ett rent och fin rum. Himmelriket. Har inte vÄgat kolls vilket vÀder det Àr Àn, om det Àr mulet sÄ blir jag arg.


Stora drömmar blir lite större hÀr

IgÄr promenerade jag, Evelina och Jonas upp pÄ hundberget. Utsikten dÀrifrÄn Àr ju nÄgot lite extra alltsÄ, sÄ fint. DÀrefter hÀlsade jag pÄ Olivia pÄ hennes jobb och hjÀlpte henne att hÀnga om lite i butiken. Tog en pw hem pÄ 8 km hem sedan och dog lite i soffan innan Olivia kom och hÀmtade mig. Nu kÀkar vi frulle och ska strax börja rulla, hon till jobbet och jag och mamma till gymmet. KÀnns som en bra dag trots skitvÀdret!


Regniga mÄndag

Tog en rejĂ€l sovmorgon imorse, hade en hel del sömn att ta igen efter förra veckan. Hade hoppats pĂ„ solarvĂ€der, men tyvĂ€rr sĂ„ levererade inte vĂ€dret idag heller. Är sĂ„ otroligt beroende av vilket vĂ€der det Ă€r ute, regnar det eller liknande sĂ„ blir jag blĂ€ direkt. Det hĂ€nde Ă€ven idag. Tog sedan tag i livet, gick pĂ„ en prommis fram och tillbaka till byn trots regnet och ikvĂ€ll har vi spelat kort. Förlorade för ovanlighetensskull men hallĂ„, man kan ju inte vara bĂ€st hela tiden. DĂ„ vill ju ingen spela med en!


balen 2013

I onsdags var ju balen som ni sÀkert alla vet. Hade den snyggaste baldejten och kÀnde mig sÄ himla fin.Trots att bilen gick sönder och vi kom fram nÀstan sist sÄ hade jag en trevligkvÀll, lÀngtar till nÀsta Är dÄ jag ska fÄ gÄ igen och dÄ det Àr vi som tar studenten. Sjukt hur fort tiden gÄr, det var ju nyss vi gick ut nian!

Paltkalas

PaltmÀstaren(Àven kallad morfar) stÄr i köket och förbereder middagen. Ingen gör godare palt Àn han! Medan vi vÀntar gluttar vi pÄ prinsessbröllopet och Äh va fint det var, speciellt nÀr Marie Fredriksson sjöng. IkvÀll blir det nog lite festligheter, vad vet jag dock inte Àn. Men inget konstigt med det, vi har ju aldrig varit kÀnda för att ha framförhÄllning. Blir nog bra iallafall!


Nationaldagen

IgÄr firade vi in vÄrt sista sommarlov och skÄlade för sommaren. Traskade ivÀg till Karin kring sju och vÀl dÀr kollade vi balbilder och spelade beer pong utan boll. Pontus och Co. kom efter ett tag och senare gick vi till mig. Hade as roligt sÄ jag Àr nöjd! Nu ska jag kÀka nÄn god frulle(tyvÀrr inte i badhusparken och utan champagne) och fixa mig lite, ska ju se Martin ta studenten pÄ ett tag och dÀrefter börjar jag jobba.


Inför balen

Today is the day...balen. Mina skor har inte anlÀnt Àn och jag kan inte bestÀmma hur jag ska ha hÄret. Uppsatt? Lockigt? FlÀtat? Inte flÀtat? Det Àr nÄgra av tankarna som snurrar runt i min skalla för tillfÀllet. Ska strax stiga upp och börja fixa mig, tÀnkte att det Àr bÀst att börja i tid dÄ jag sÀkert kommer göra om allt flera gÄnger innan jag blir nöjd. Hoppas att det blir fint vÀder ikvÀll sÄ man kan ta fina bilder dÀr vid stranden, ni vet standard balkorten. Haha. Wish me luck!


VĂ„rrus och lyckorus

Jag och Olli laddade upp med att sola pÄ Norrstrand igÄr, innan vi begav oss mot LuleÄ för att springa vÄrruset. Vi var ett lag pÄ sex och alla överlevde(!). Efter vi kommit i mÄl fick man lite smÄtt och gott + en picknickkorg som vi njöt av i kvÀllssolen. Kom hem kring nio och satte igÄng att stÀda, började vara dags för det dÄ det inte lÀngre fanns ett enda rent bestick i lÄdan.

Nu har jag precis köpt det sista nödvÀndigheterna inför balen och sÀtter mig pÄ bussen strax. Sommarlov har jag ocksÄ, för skönt.


Clarity

Cause you are the piece of me I wish I didn't need
Chasing relentlessly, still fight and I don't know why
If our love is tragedy, why are you my remedy?
If our love's insanity, why are you my clarity?


SöndagsblÀ

Mysfrukost pÄ altanen, en mils prommis, fika och övningskörning Àr lite av vad denna dag bestÄtt av. Jag och Erika plockade Àven blommor och gjorde fint pÄ gravarna, en fin blomma att sÀtta dÀr just för att dom heter förgÀtmigej- som i glöm mig inte. Senare vinkade vi iallafall av bÄde pappa och Erika sÄ nu Àr det tomt hÀr igen, omöjligt att inte bli söndagsblÀ dÄ. Nu ska jag sova och vakna till en bÀttre dag, ska ju fan springa mitt första lopp imorgon! Dock bara för skojsskull men ÀndÄ, ett lopp!


En kvÀll i juni

IgÄr hade vi grillfest ute i kvÀllssolen, sedan skjutsade Erika in mig till PiteÄ. Jobbade öppning pÄ vila idag och gick dÀrefter till gymmet och cyklade. 2,5 mil senare traskade jag till bussen och kvÀllen har spenderats hos moster. Hoppas pÄ fint vÀder imorgon sÄ jag hinner bli brunast, (typ)alla pÄ balen har ju varit utomlands sÄ man vill ju inte vara alltför blek i jÀmförelse!


RSS 2.0