I'd rather be with you

Började vid tolv idag och hade en endast en lektion, där jag gjorde bort den sista redovisningen för denna termin. Slutade efter den så jag gick hem och packade playa-väskan och begav mig till södra hamn för att sola. Hade helst av allt haft en egen balkong men man får väl göra det bästa av situationen. Gjorde årets sämsta val dock när jag tog med en filt att ligga på istället för en handduk. Dog. Hämtade istället en handduk och traskade till Norrstrand där jag pressade till sju. Fan vad vädret levererar alltså!

Imorgon börjar jag 12.15 och slutar kvart i två, då jag även tar helg. Skolan är med andra ord ruskigt slapp nu och ingen är gladare än jag för det. Tänkte hinna med en löptur i solen innan jag börjar också, har ju av någon anledning anmält mig till vårruset så det är väl bäst att jobba på kondisen en aning, hehe.


Break the day open

Slutade vid halv åtta, gick hem och snabbstädade och sedan ut för att få lite friskluft. Skulle egentligen bara gå en kort runda, men det var så härligt ute att det blev en på 9 km ändå. Det var över 20 grader i skuggan(!!) trots att det var sent på kvällen och det luktade sååå somrigt och gott. Dom där träden med vita blommor har ju precis börjat blomma och dom luktar ju ljuvligt, plus att dom är himla fina. Och himlen var fin. Och alla husen. Och alla blommor.

https://cdn1.cdnme.se/3537989/7-3/pic_51a51ae7ddf2b35bacb05f2b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3537989/7-3/pic_51a51ae7ddf2b35bacb05f2b.jpg" class="image">


All I wanna be is everything

Igår paddlade vi kanot på idrotten, slutade tidigare som vanligt och sedan tog jag en alldeles för lång pn. Startade denna tisdag med morgoncardio, finns nog inget bättre sätt att kicka igång dagen. Det gick bättre än vanligt idag så har varit på extra bra humör hela dagen! Började jobba ett och nu är jag hemma på rast, ska strax tillbaka fortsätta jobba. Känns lite surt att vara inne när det är så fint väder, dock är det ju bara att vänja sig. Kommer ju vara så här hela sommaren trots allt. Men jag är inte bitter för det!


Come and pick me up

Igår var jag hos Olli och solade, övningskörde sedan till Lilians 71 års kalas och därefter for jag hem för att snabb-packa. Blev sedan upphämtad av Lisa för att återigen bege mig till Olivia, för vi blev bjudna på grillat. Verkligen mysigt! Resten av tjejerna anslöt sig efter de ätit middag hemma och resten av kvällen mådde vi bara gött i kvällssolen. Vi åkte ut med flotten och satt där med filtar och surrade om allt möjligt tills det blev för kallt ute. Kom hem kring ett och imorse steg jag upp i tid för att göra i ordning frukost på säng till min fina mamma.
 
Nu -ut i solen!

Jag kan inte se mig utan dig för då förstörs jag helt.

Sovmorgon, utefrukost, många timmar i solsängen, springtur ner på byn till Emma, promenad hem igen, grillat och New Girl. Det är ungefär vad min dag bestått av. Nu har jag precis sett klart Safe Heaven och kan konstatera att jag är tillfälligt kär i Josh som spelar huvudrollen och att jag har bränt mig överallt. Men iallafall -har ni inte sett den så är det ett hett tips att göra det snarast!

Torsdag

Dödshungrig efter gymmet avnjöt jag denna kycklingsallad i kvällssolen. Var seriöst den godaste jag någonsin ätit, och allt blir extra gott ute på våran mysiga altan. Sedan dess har jag bara slappat i soffan och nu ska jag göra en tidigkväll så jag tar mig upp imorgon för att förflytta mig till solstolen. Livet är inte alltför ansträngande!


We got the power

Slapp dag. Vi hade ett hål på över två timmar, så jag, Sanna och Emma spenderade det i södra hamn i solen. Därefter avverkade vi två lektioner och slutade sedan, tre timmar tidigare än vanligt. Älskar de sista veckorna innan sommarlovet när man börjar senare och slutar tidigare nästan varje dag. Att vi är lediga imorgon känns ju inte alls dumt heller. Ska kila iväg till gymmet och sedan rullar jag hem till byn!


Under the sun, where we belong


we were meant to be untamed

Jag tog en runda i solen precis som jag planerat igår, och oj så härligt det var! Lite för härligt faktiskt, vilket gjorde att jag kom tio min sent till skolan trots fet sovmorgon. Men det var det värt! Började med en pw på 5 km med Michaela och Dasha's blogpod i lurarna, och sedan 5 km intervaller. Var så där slut på ett bra sätt och nu är jag så pigg och taggad på allt!


Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting.

Det här har varit en riktigt bra dag för Judith Grahn. Började dagen med 2,3 mil på cykeln och lite benövningar, hade ju som vanligt sovmorgon till halv elva så jag passade på att ta tillvara på den. Avverkade sedan två lektioner, gjorde bort fyra inlämningar som resulterar i sovmorgon till 11.40 imorgon. Klapp på axeln. Nu har jag bara en redovisning kvar, sedan är allt gjort för denna termin. Känns så skönt med tanke på att jag höll på att drunkna i prov, inlämningar och rester förra veckan.

Efter skolan har jag hunnit med att hänga med Olivia lite, kört ett magpass på sensia och sedan solat. Måste ju jobba på brännan lite så jag slipper se ut som ett lik bredvid Erik på balen, hade egentligen också behövt vara utomlands i 11 dagar...men nästa år är det min tur!

Klockan är ställd på nio för att starta morgondagen med en springtur i solen. Låter härligt nu, hoppas bara jag känner så imorgon också..


monday, funday(?)

Steg ju upp riktigt tidigt imorse som sagt, och jag var precis lika död som jag hade gissat på. Att det satt ett barn bakom mig på bussen in till piteå, som sparkade och skakade i mitt säte gjorde inte morgonen bättre precis. När jag ska gå till lektionen möts jag av en lapp "lektionen inställd". Men.vad.fan. Hade alltså ha kunnat sova till klockan 11 imorse. Gick iallafall hem till läggan och där märker jag att varken internet eller boxern fungerar. Kände bara att jag nog skulle ha gjort bäst i att ha dragit täcket över huvudet imorse när alarmet ringde.
 
MEN, nu har jag äntligen gjort bort det sista i programhantering och det är ju faktiskt sol ute. Dumt att sura i onödan ju. Ska kila hem(vem säger så ens?) och äta lite mellis innan jag traskar mot gymmet. Ciao!

Ingen kan ta fel på varann som vi.

Kommer hata mig själv imorgon när klockan ringer kvart i sex. Borde ha sovit för längesen men går det? Nej. Dels för att jag kom hem för ett litet tag sedan, för att jag har mycket som snurrar runt i skallen och sist men absolut inte minst: för att rummet är lika varmt som i en bastu.

Helgen har iallafall varit superbra. I fredags tog jag en mils prommis i finvädret efter skolan, hängde med Olli och firade att Jenny klarat gesällen. På lördagen pressade jag i solen, tog en liks lång prommis och Robin förlora i esc. Idag har jag tränat, rak-permanentat Eriks hår, gått ner på byn till agge där vi såg Sverige vinna VM-guld. Blev ett detaljerat inlägg men sånna kan ju också behövas ibland. Nu ska jag skynda mig att sova, är ju sorgligt nog inte sommarlov riktigt än.


Baby, jag svär på mitt liv och på allt jag har. Du är den enda som har fått mig att känna mig svag

Startar dagen med Miss decibel och känner sommarkänslorna göra mig helt pirrig igen. Idag har vi två föreläsningar och ett litet handelsprov, sedan slutar vi. Rullar därefter mot byn för att pressa i solstolen och ikväll ska nog jag och olivia meta i hennes sjö. Då är det sommar på riktigt.


B/W


Sol, vind och vatten

Vilken kväll! Kring sex packade vi för picknick och tog cyklarna till Tages bro. Killarna skötte grillningen och sedan njöt vi av go middagen på en filt. Aningen bättre än gårdagens middag som bestod av hårdbröd och ägg, haha. Vi har iallafall suttit där och myst hela kvällen, lyssnat på Ted gärdestad, Gyllene tider och bara mått. Nu ska jag traska till gymmet och om energin finns så blir det en kvällspromenad också. Sen att det är fredag imorgon känns bara så jäkla bra alltså.


Hometown glory

När jag kom till skolan insåg jag att jag och Emma hade likadana kläder(inte första gången det händer), så jag har gått runt i min nya fina jacka för att täcka det. Att Frida och Nicole i klassen också hade likadana kläder var rätt lustigt. Annars så har vi mått gott i solen på lunchrasten, fixat balbiljetterna och nu sitter jag här själv och gör rester för att jag varit borta så jäkla mycket. Hade det inte varit sol ute så hade jag varit bitter, men det händer inte idag inte. Ikväll ska jag antingen till byn eller grilla och mysa i solen med härliga människor. Återstår att se!


Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med.

Igår gjorde jag sen sämsta insatsen någonsin på ett prov, slutade tidigare, köpte en ny jacka, gymmade och sedan kom Emil. Vi såg Lilla jönssonligan på kollo(haha, bästa) och sen kom Olivia förbi en sväng. Nu ska även jag börja traska mot skolan, vi hade så tur att vi fick en liten sovmorgon idag. Sommarvärme ute och ingen är lyckligare än jag åt det, skrattade åt allt möjligt igår bara för att jag är ett pirrig av att känna sommaren komma. Kan ha att göra med att jag bara sovit nån timma varje natt i två veckor, men det andra lät bättre!


They say it's what you make, I say it's up to fate

(årets första utefrukost//kvällsprommis längsvattnet//sensia//taco-tortillapizza.)

Min mamma har sagt nu i en veckas tid att "det är idag det händer, idag blir det sommar och allt blir grönt". Idag är dock första gången jag tror på det på riktigt, därför inviger jag mina nya Moheda skor. Allt för att pigga upp denna onsdag som känns grå pga ett företagsekonomiprov som sker idag, trots att ingen kan det alls. Well hello F!

Efter skolan jobbar jag nog stängning på VILA, därefter kommer Emil. Överlever jag bara provet så blir det nog en fin onsdag ändå!


"Så kom en afton, en stilla vind
och smekte ömt, Din trötta kind.
Liksom ett ljus, som släcktes ut
Din levnad nu har nått sitt slut."

Världens bästa Momi❤

Idag är det ingen vanlig dag, för det är världens bästa mammas födelsedag. Hurra, hurra, hurra! Släkten har varit här och firat henne och fikat lite, vi satt ute på altanen så nu börjar sommarkänslor a komma på riktigt. Erik for för ett litet tag sen och jag ligger här i soffan och funderar på att ta en nattpromenad. Mest bara för att man kan, nu när det börjar vara ljust dygnet runt. Får dock hjärtklappning efter tio steg, vad hände där? Gör mig frisk igen tack, helst nyss.


Längesen sist va

Oj vad det står still här nuförtiden. Ingen idé att säga att jag ska bättra mig för det gör jag ändå aldrig. I torsdags vaknade jag upp med feber och årets förkylning, men trots det så kämpade jag mig iväg till huvudstaden. Hade ju en lång weekend inplanerad hos syster och ingen tid över till att vara sjukis. Under helgen har vi hunnit shoppat, sett Jonas tävla i Juridik SM, shoppat, gått mysiga promenader runt på Lidingö, haft picknick och bara mått jävligt gött.

Igår var det dock dags att åka hem igen, fastän jag helst stannat hela sommaren. Anlände till Skellefteå vid lunch och blev upphämtad av Emil, hade så tur att han även skjutsade hem mig till Piteå senare på kvällen. Insåg efter ett tag att jag glömt nycklarna till läggan i byn, så det blev en spontan sleepover hos Olivia inatt!


RSS 2.0