Good morning


lily of swedenFick denna snygging av moster förra veckan från  Lily of Sweden. Fransar och nitar, kunde nog inte ha varit mer rätt.

//Got a Lily of Sweden bag last week from aunt. Fringes and rivets, couldn't be more right.//

sexton mini


Långa bussresor, danstävling, vinst, natt på hotell, kvalitetstid med olivia, pressat i solen och firat morsdag. Lever och mår.

//Long bus trips, dance contest, firstplace, night at a hotel, quality time with olivia, sun and celebrated Mother's Day. I feel good.//

denim & crochetVirkat linne - Thailand / Jeans - Gina tricot / Skor - Skopunkten

fröken svår


Blev middag på subland med Jenny och Emma idag och sen dess har jag fått mycket gjort. Nu tänkte jag krypa ner i sängen för att bläddra lite i mina nya tidningar. Sista skoldagen för denna vecka väntar imorgon och det känns mycketmycket bra.


tisdagkvällVar hos en viss furtenbach igår för desperate housewives-tittande och prat. Tog en omväg hem för att bara njuta av sommarkänslan som fanns i luften, klar blå himmel och varmt 22.21 är inte illa hörni!

fågel i bur

Igår gjorde vi i ordning Emmas stuga och handlade second hand. Idag skriver vi nationella i matematik och strosar runt på stan. Längtar till torsdag så där barnsligt mycket också.

circle sunnies


Har varit på jakt efter de perfekta runa solglasögonen ett bra tag nu och än har jag inte hittat dom. Har dock fått ett par av Emma som jag gillar starkt, perfekta är dom inte riktigt men inte heller fula. Vill ha ett par svarta med guldkant, någon?

worn and rivets


RSS 2.0