Shine bright like a diamond

Har inköpt nya julstjärnor som nu lyser så fint i mitt köksfönster. Finns på classe.


Spar plats åt nån annan, och låt det vara tomt. För när man ser att det blöder, ja det är först då det gör ont.

Idag har jag åkt skridskor för första gången sedan 4an, det var intressant kan jag säga. Efter idrotten skrev jag klart affärsplanen till UF så nu kan jag bocka av det på min lista. For hem och tog en PN, innan Emma kom till mig för glöggmys och julpyssel. Mina saffransskorpor och blåbärsmuffins mumsade vi även på. Det var cosy.

Melissa horn är föresten den klokaste jag vet.


The truth about the two of us, is we don't make no sense.

 Igår stod jag som sagt och sålde på skyltsöndag j Piteå. När den var över och jag var nedfrusen så tog jag bussen till byn, där det också var skyltsöndag. Jag och Olli gick runt och kikade i alla butiker, drack glögg och såg de obligatoriska fyrverkerierna. 

Nu har jag kommit till pite igen, har julpyntat lite och nu ligger jag och ser en julkalender. Så klart i tjocksockar, det hör ju till. Om ett tag ska jag traska till skolan för träningsmåndag, först gym och sen idrott.

Med ena foten utanför

Ikväll har jag hängt med Emma och Anton. Vi lagade tacos, gjorde efterrätt, hyrde två filmer och käkade karra(ja, hungriga behövde vi inte vara). Första filmen vi såg var en skräckis, så nu ska jag avrunda kvällen med Lasse-Majas detektivbyrå. Kommer nog kunna sova inatt trots allt.


fine light in the beautiful sea, i choose to be happy

Är hemma på lunch och ska bara drick upp mitt kaffe innan jag går tillbaka till praktiken. Tiden går fort idag då det är mycket folk i rörelse på stan, det gillar vi! När praktiken är klar tar jag bussen till Älvsbyn. Ska bara ta det lugnt och umgås med min fina mamma ikväll. Måste landa lite så det ska bli skönt!

So what we gonna have, desert or disaster?

Kom hem från baletten och nu ska jag fixa kvällsmat, bättre sent än aldrig var det va?

Yesterday is history

Hade praktik, lunchade med Emma på blå ängeln, Emmas praktikplats började brinna, hade lite mer praktik, slutade halv sex och hade träning sex. Därefter gick jag till Olivia för kvällsfika och surr. Min gårdag som var lite stressig men ändå bra.

Idag jobbar jag stängning vilket innebär att jag inte börjar först tolv. Grymt skönt med sovmorgon!


I know you care, i know that it's always been there.

Älskar julen och i helgen ska jag äntligen få julpynta. Skyltsöndagen kommer ju blidra lite till julkänslan och jag hoppas nån orkar baka pepparkakor med mig i helgen. Glöggen får vi ju inte glömma heller.


Candles of wisdom UF

De här har jag tillverkat hela kvällen så nu är jag redo för skyltsöndag på söndag.Hoppas ni kommer och köper av mig (flörtflört). Gilla gärna min facebooksida som jag knåpat ihop inatt HÄR.
 
Nu ska jag äntligen så sova igen, börjar halv elva imorgon så blir en lugn morgon. Skönt efter denna stressiga helg!
 
 

Hallstahammar, Västerås, Stockholm

Inatt har vi bott på First Hotell Plaza, som liknade en skyskrapa med dina 27 våningar. Åkt hiss till de högsta våningarna så man såg ut över Västerås har vi också gjort. Hotellfrukosten i morse var en dröm föresten.

Nu väntar vi på tåget som ska ta oss till huvudstaden. Lite shopping och kvalitetstid med min syster ska hinnas med innan vi tar nattåget hem till Norrland. Här det rätt fullt upp med andra ord!


Let us sail over seas.

Invigt mina nya balettskor ikväll och efter träningen traskade jag till Olivia där det bjöds på kvällsfika. Min lilla piltavla aka Anton var även där, så medan Olli pluggade så hackade vi på varann. Som det brukar vara med andra ord!

Nu ska jag få min skönhetssömn, då jag garanterat inte kommer få någon imorgon eftersom att natten spenderas på ett tåg.


The day before friday

Idag jobbar jag stängning, så jag hade sovmorgon till tolv. Det var riktigt välbehövligt så som jag har stressat i veckan. Nu är jag hemma på rast så äter lite mellis innan jag ska traska tillbaka. Har nog väldens bästa praktikplats föresten!


Morning


From little things big things grow

Idag möttes jag av en överraskning när jag kom hem, dessa tidningar. Min mami har gett mig en prenumeration av ELLE bara så där, och ingen är gladare än jag. Hon är bäst.


Winter's calling

Tisdag, sovmorgon och sista skoldagen för den här veckan. Praktik resten av veckan och på fredag sätter jag mig på tåget till Hallstahammar!

 


21.57

Kvällsfika hos olli. Petter, John och Adam ville komma förbi så vi slängde ihop en kladdkaka. Vi har mumsat i oss den(som förövrigt blev sjukt god), druckit te och kaffe och bara surrat. Alltid kul att höra lite älvsbyskvaller!


Happiness only real when shared.

Idag har jag hunnit göra de två första ljuslyktorna till mitt UF företag. Grymt kul att allt har fallit på plats nu. Var så stressad igår över att jag inte visste hur jag skulle tillverka dom, vilket resulterade i två timmars sömn på hela natten. Lite lätt sliten idag.

Standard måndagsträningen på skolan samlade jag ändå kraft till. Först styrka med Sanna och Emma och sedan vanlig idrottslektion efter lunch. Har även precis kommit hem till Olli efter en mysig kvällsprommis. Nu ska det lagas middag och surras massor, har ju inte träffat tjejen på fyra(!) dagar!


she fell in love at the seaside


Morgonstund


Jag och Erika var förbi våran gammelmormor tidigare idag. Världens finaste är vad hon är, och en riktigt energiladdare! Ser ni föresten panflöjt-halsbandet jag har på mig? Det fick jag av henne när jag var litenliten och jag har på mig det än.


Firar far på farsdag

Ingen har väl missat att det är farsdag idag? Vi syskon dukade fram med vår fina servis, en tårta och gav pappa trisslotter och en present. Gillar traditioner!


Café centrum

Steg upp tidigt imorse och hade en riktigt mysfrukost. Älskar när alla i familjen är hemma.

Nu har vi kommit hem efter att ha haft en syskon och kusin-lunch på centrum (observera att nästan alla tog kycklingsallad). Det var gött. Vid fem ska vi och fira morfar så ska börja fixa mig lite smått. Har en känsla av att garderoben kommer ligga på golvet efter jag är klar. Standard.


But it was not your fault but mine. And it was your heart on the line.

Äntligen är det fredag och äntligen har jag anlänt till byn. Har kramp i benen efter praktiken så har intagit soffläge. Trots det och min migrän är jag ändå glad. Går ju inte vara något annat när helgen är här!


Stressig torsdag

Vilken fullproppad och stressig dag det har varit, fast ändå så bra! Började praktiken 10, gick till skolan och käkade lunch med Emma, tillbaka till praktiken fram till klockan sex, hem, handla och sen direkt till baletten. Någon tid för middag fanns det inte idag så hann bara äta lite yoghurt, det duger i krig.

Nu ska jag diska och packa. Imorgon far jag hem till Älvsbyn för en helg med 70års kalas och häng med min efterlängtade syster❤


Onsdag

Första praktikdagen är avklarad och även första praktik-lunchen-på-stan. Jag och Emma käkade på subland men det var usch, min kycklingsallad var en orientsoppa där det flöt omkring lite sallad. Nästan iallafall. Nu ska jag iväg på dansträning och därefter hänga med olvia. Ciao!


I väntan på dansträning


Blä for politik

De som känner mig vet att politik är bland det värsta jag vet. Att diskutera politik är så totalt ointressant enligt mig och man blir bara på dåligt humör. Självklart hade vi prov i detta underbara ämne idag. Det gick kasst.


Love will tear us apart again

Måndag och jag har sovit två timmar inatt. Ber om ursäkt på förhand till alla som tvingas stå ut med mitt humör idag!


Candles of wisdom UF

Jobbar på en prototyp av vad jag senare kommer sälja i mitt UF företag. Jag ska ha brunt papper istället för gult och texterna ska jag skriva ut på fotopapper. Nu börjar det närma sig!


Packning mah bags

Har packat resväskan så nu är jag redo för kommande vecka. Tar bussen på nån timma som rullar till Piteå, har saknat min lägenhet faktiskt. I veckan börjar jag min praktik som jag ska ha på VILA i en månad, som jag har längtat.


Söndagsmorgon

Godmorgon! Myser framför fredagens x factor program och bara tar det lugnt. Väntar på att Olli ska säga att vi ska dra till gymmet så man får vakna till ordentligt. Ha en bra dag!


Alla helgons dag

Igår bowlade vi innan vi for till lillträsk på halloweenfirande. Kul kväll men lite lätt hysterisk då jag trodde att jag tappat bort min älskade phone. Ikväll skulle jag ha varit hos Ida på halloweenfirande nr2, men eftersom jag mått riktigt kasst hela dagen missar jag det. Tröstar mig med b&j och har lördagsmys med Momi istället.


if you feel just like a tourist in the city you were born

Igår var det en fullspäckad dag igen. Jag och mamma gymmade, for hem och åt, sedan for jag till Frida där det var "Aloe Vera kväll" och när det var klart for jag till Olivia. Tanken var att vi skulle vänta tills hockeyn var över så vi kunde fara och se en skräckis med Agge.
 
När hockeyn var klar var vi dock inte alls speciellt sugna på att se film, så istället ville vi köra bilkurragömma. Det tog dock hundra år innan alla kom så, vi hann fara och runt och hitta lite läskiga hus (det är ju trotsallt halloween) innan. Kom hem kring två så idag är jag en tröttis. Har dock precis klickat hem nya balettskor så är rätt nöjd ändå!

Godmorgon!


RSS 2.0