PDOL 2013


Perfekta veckan har börjat

Hade världens bästa födelsedag igår och alla mina nära och kära var här för att fira mig. Gott fika och surr i mängder. Vi tog även års rekordet i sen middag, klockan var halv tolv på natten innan middagen stod på bordet. Grillat o h kräftor, det bästa jag vet. Har ju dock slutat tåla kräftor så jag fick nöja mig med att titta på.

Idag har jag jobbat öppning och lunchen blev jag bjuden på av frugan i födelsedagspresent. Vi satt på röda lyktans uteservering och njöt av de fåtal minuter vi fick vara ute i solen. Det var tungt att gå in och jobba sen kan jag säga. Imorgon är jag ledig igen och då ska jag göra två saker: SOLA & BADA.


Dagen före

Senaste veckan har bestått av halsfluss, feber, jobb, 18 års firande, storstädning av läggan, körkortsplugg och lite mer plugg. Imorgon fyller jag arton och det ska firas!


Q/A

Den vänstra kommer från VILA. Finns i färgen jag har på mig på bilden och i olika nyanser av blått. Om jag minns rätt så kostar den 299,95. Superfin och skön är den!


Två veckor kvar


Making up for teenage crime

Sitter i bussen på väg hem till Älvsbyn för en kväll. Har på mig min nya långklänning som går i korall, och för första gången på länge så känns det som sommar. Sommarfest står på schemat och jag tror det kommer bli en bra kväll. Hade väl egentligen önskat att jag fyllt år 16 dagar tidigare så jag fått följa med mina vänner till farmen ikväll, men riktigt än är det inte min tur. Imorgon är de jobb igen så det blir nog en rätt lugn kväll ändå.


Jobbhelg

Idag har jag jobbat, lunchat med emma, jobbat igen, handlat och nu har jag precis kommit innanför dörren. Imorgon jobbar jag öppning så blir en kväll i lugnets tecken iallafall, kanske går ut och går en sväng om det inte börjar regna. Har ju kvar att lyssna på Micaela och Dasha's blogpod där dom pratar om sommarflörtar. Det bästa alltså. Köpte även hårfärg när jag var och handlade, så om jag orkar så ska jag göra något åt råttboet jag för tillfället bär på min skalle.


Allt som var på riktigt känns på låtsas nu.

Igår hade jag tre(!!) körlektioner, hade filmkväll med tjejerna i granträsk, bakade en dumlekladdkaka till dom, surrade i tele med en vän som bor alldeles för långt bort och promenerade en mil. Nu sitter jag på bussen på väg till Piteå och jobb. En vecka till några dagars ledighet så det är bara att kämpa. Trivs så fruktansvärt bra där på vila hörni, världens bästa kollegor och bästa butiken så lär inte bli så jobbigt.

Bjuder på en fin bild på finaste tjejen tillsvidare. Har tydligen inte varit så flitig på senaste.


RSS 2.0