18 december


Tänk tillslut blev det äntligen den 18 december och 23 dagars väntan var äntligen över. Martin kom alltså hem igår och på kvällen mös vi med glögg och julfika hemma hos Martins mamma. Så mysigt! Imorse gjorde vi lyxfrukost och hade tända ljus. Nu väntas tre veckor av sånt här och jag ska njuta av varje minut!

Bajstorsdag


Igår höll vi tummarna för Karin som hade uppkörning(och klarade det!!) och sen på kvällen såg jag Älvsbyns lucia som blev Julia. Det var det enda bra som hände igår, utöver det så hade jag en hemsk dag. Allt som kunde gå fel gick fel och på kvällen var jag så arg och less att jag ville gråta. Som tur var vaknade jag med ett bättre humör och bättre tur idag!

Julmys



Idag slutade vi tidigt så direkt efter skolan gick jag och handlade lite för att kunna baka. När jag kom hem slog jag på julmusiken och satte igång. Efter några timmar hade jag åstadkommit saffransskorpor, chokladbollar och kladdkakemuffins som jag nu ikväll har bjudit tjejerna på (+lite annat). Alltid lika trevligt! Nu ska jag somna till Sex and the city och ladda upp för morgonträning imorgon? 

The soundtrack of our lives


Igår bjöd pappa på en fantastisk planka till middag och efter den for jag till Maja, där resten av tjejligan var för att se Idolfinalen. När vi hade sett Kevin (pinsamt nog) ta hem segern så rullade alla hem. Så kul att träffa alla, har inte sett dom sen innan operationen då det var verkligen på tiden! 

Idag har jag sett Sverige ta hem andraplatsen i skidskytte samtidigt som jag trampade på crosstrainern. Till middag blev det grillat, ingen dålig mathelg när pappa är hemma! Nu har jag precis bakat lite pepparkaksbiscottis som håller på att gräddas i ugnen. Så mycket godare än vanligs pepparkakor! 

Långhelg


Det är fredag, jag har gjort bort och klarat(!!) historieprovet, jag har tagit helg och jag är hemma i byn. Har precis ätit julskinka till lunch och strax börjar Leilas home delivery - jul. Har sån tur som får sluta redan halv tolv på fredagar, helgen känns mycket längre då. Sen att vi är lediga på måndag känns rätt underbart faktiskt.

Dear Santa,

 

Winter wonderland


Igår skulle jag vara duktig och köra ytterligare ett gympass efter skolan, bara för att gymmet är stängt i tre dagar nu pga flytten. När jag kommer fram inser jag att jag glömt skorna hemma...haha, så kass. Efter att ha dödat min mage och lite armar så gick jag hem och pluggade inför provet jag har idag och sen såg jag Jul med Ernst(♡). Älskar det och allt som har med julen att göra!

Idag har jag sovmorgon till kl nio men jag vaknade redan klockan sex av någon anledning. Istället för ligga och vända mig så steg jag upp, fixade mig i lugn och ro, såg julkalendern och nu har jag ätit frulle med tända ljus. Trevlig helg på er!

Imorgon är de fredag


Startade denna morgon med 5 km på löpbandet och sedan en godfrulle. Var klar i tid för en gångs skull(bara för att jag trodde att vi började tidigare än vi gjorde) så jag hann även med att prata med Martin på morgonen. Bästa starten på dagen!

Födelsedagsfirande



Ikväll bjöd våran nyblivna 18 åring upp på jättemysigt födelsedagsfika i Öjebyn. Efter massvis med fika och surr är jag nu hemma igen och redo för att sova. Börjar först halv elva imorgon så ska passa på att morgonträna även då, hoppas bara det går lika lätt att ta sig upp som det gick i tisdags.


Halvvägs till helg


Frukosten är nere och jag är strax redo att börja gå mot skolan. Ska bara dricka upp kaffet först och slänga på lite mascara på ögonfransarna. Slutar halv tolv och till lunch serveras julbuffé. Bra dag helt enkelt. Inte för att jag gillar julmat alls, men det bidrar till julkänslan - och det är något jag gillar minsann!

En sån där bra måndag


Har haft en jättebra dag idag! Haft energi hela dagen(kanske för att jag slutat leva på ägg). Praktiken gick bra och jag har även hunnit avverka första gympasset efter operationen nu så här på kvällskvisten. Imorgon börjar jag 10 så siktar på att orka med morgonträning. Återstår att se! 

Gränna








Idag vill jag bara vara tillbaka i Gränna, hos mitt hjärta. Men icket, istället ska jag traska till praktiken och vara positiv. 15 dagar till han äntligen kommer hem, låt det gå fort! 

Första advent


Och så har det redan hunnit vara första advent. Jag och mamma ville få riktig julkänsla, så vi började faktiskt dagen med att gå till kyrkan (efter en mysig frukost så klart). Det var också mysigt, gillar lugnet som är där och sen fick vi ju höra julsånger och äta saffransbullar vilket bara gjorde det hela bättre. 

Annars så har jag hunnit med en prommis i snökaoset och sett på när mamma gjort julfint här hemma. Imorgon är det ny vecka och den startar som vanligt med praktik. Känner mig peppad! 

RSS 2.0