Monday

Idag har jag i träningsväg åstadkommit en morgonprommis med stavar innan frukost, en mil på crosstrainern och kört lite armar. Brukar ju normalt sett ha tre pass på måndagar(då vi inte har lov), så kunde ju inte ligga på latsidan och vara sämre nu då det ju trots allt är SPORTlov.

Har förövrigt lärt mig äta banan igen(var 6år sist), är rätt stolt som övervunnit två av mina rädslor på bara en vecka! Det är ju faktiskt sjukt gott, speciellt med hjortron och apelsin. Okej, nog om det. Imorgon blir det återigen en morgonprommis och därefter drar vi ut på en skotertur, hoppas vädret är med oss bara. Ryktas även om en eventuell roadtrip till Kåbban på onsdag, låter som att den här veckan blir rätt bra va!


Sportlov

Firade in lovet med att jobba 13-19 på VILA, så vid nio anlände jag till byn. Har haft fredagsmys med mamma framför "Date med mig" med te och mackor. Nu tänkte jag arvrunda denna fredag för imorgon är det danstävling som gäller. Wish me luck!


Mycket vill ha mer, det är så vi bygger problem

Började dagen med en timmas PW och därefter gjorde jag mig en god frunch. Traskade iväg till skolan vid tolv för en lektion och sedan slutade jag för dagen. Nu har jag precis ätit en blandning av apelsin, äpple, kvarg och müsli (mucho gott) och är nu redo för att gå till Coop där mitt och många andra UF-företag ska stå och sälja sina varor. Hoppas jag inte fryser i hjälp för jag har såklart glömt täckisarna i byn. Ciao!


Feb. 20, 2013

Är hemma och värmer "fossingarna" en snabbis, innan jag tar en prommis på isen i det fina vädret, med Forni & Dasha's nya podcast i lurarna. Underbart.


jag försvann ett tag på vägen, men jag saknade dina sinnen

Åh vilken bra dag det här är! Det enda vi behövde göra idag var att se ett FN-rollspel i 50 minuter, sedan slutade vi. Mamma hämtade upp mig efter det, sen lunchade vi på pentryt, strosade på stan ett tag och därefter var det utvecklingssamtal. Efter det fick jag mig två par stövlar och världens bästa topplack. Som avslutning lyxade vi till det med fika på Nodo, måste varit det godaste jag någosin ätit (det kan ni se på instagram där jag heter judithgrahn).
 
När jag kom innan för dörren så hade jag fått tre tidningar, två ELLE och H&M's modemagasin. Gjorde ju inte dagen sämre precis! Måste bara inflika att jag är helt kär i stövlarna, har varit ute efter ett par med lågklack sedan i julas men inte hittat några jag gillat. Sedan så har jag ju haft cravings efter ett par Hunter men dessa ovan var ju perfekta för de som inte vill kasta ut en tusenlapp på ett par gummistövlar. Fina va, Sanna? :))

Monday monday monday

Gjorde mig en vinnarfrukost imorse. Tog bussen till staden, avverkade ett litet styrkepass med Emma, hade idrott, handlade, hade dansträning och nu har jag precis duschat och intagit sängläge. Är helt slut i både skallen och kroppen. Ska försöka hålla mig vaken så jag hinner se Top model Sverige och sen ska jag äntligen få sova. Sovmorgon imorn till halv elva, inga lektioner, lunch med Mamma och utvecklingssamtal. Väldigt skön tisdag med andra ord!

Hände föresten en historisk grej i fredags: lärde mig att äta skinka(lägg märke till den på bilden)! Tog bara 18 år för mig. Nu kan jag stryka det från min "fobi-lista".


Yesterday

Igår tränade jag och Momi, solade, hälsade på bibban och på kvällen hade jag dansträning. Kämpade på trots träningsvärken från helvetet...haha. Hittade förresten en bild hos bibban på mig och henne för många år sedan, rätt söta ändå!


Let's live in the moment

Började dagen på bästa möjliga sätt: powerwalk med stavar i det underbara vädret och sen är jag kom hem gjorde jag en lyxfrulle. Därefter körde jag ett benpass, duschade, fixade mig och nu sitter vi i bilen på väg till Skellefteå. Melodifestivalen live står på kvällens schema!


You can't fly unless you let yourself fall.

Vår mentor vet hur man får pluspoäng alltså. Söt-berra. Har förövrigt nyligen kommit hem från min timmes långa prommis, som jag tog efter baletten. Sköntskönt. Fredag och helg imorgon, skönt det med!


Valentine's day

“My daddy said, that the first time you fall in love,
it changes you forever and no matter how hard you try, that feeling just never goes away.”
 

I knew you were trouble when you walked in.

"I think when it's all over,
It just comes back in flashes, you know?
It's like a kaleidoscope of memories.
It just all comes back. But he never does.
I think part of me knew the second I saw him that this would happen.
It's not really anything he said or anything he did,
It was the feeling that came along with it.
And the crazy thing is I don't know if I'm ever gonna feel that way again.
But I don't know if I should.
I knew his world moved too fast and burned too bright.
But I just thought, how can the devil be pulling you toward someone who
looks so much like an angel when he smiles at you?
Maybe he knew that when he saw me.
I guess I just lost my balance.
I think that the worst part of it all wasn't losing him.
It was losing me."

It's not just something you take, it's given.

Gårdagen var minst sagt...stressig. Tror jag hann med att få minst fyra hjärtatacker, fast vi hade ändå kul. Jag gillar ju att ha det fullt upp. Vi blev även bjudna på lunch som tack och det var gött. När det hela var över gick jag hem och käkade middag, för att senare möta upp Emma på Kvartersbageriet för semelfika och plugg. Våra planer gick dock i kras när vi insåg att de hade stängt. Vi gick därför till Coop, köpte lite gott och skulle plugga hemma hos mig istället. Efter ett tag insåg vi att det inte skulle gå, båda var hela döda i huvudet efter att ha räknat siffror hela dagen i garderoben.
 
Hade senare dansträning och när jag var på väg hem så skulle jag bara ta en liten omväg så jag hann höra klart en låt. Fick massor med energi så det slutade med att jag hade tagit nästan en timmas lång prommis. Det var grymt skönt och jag har sovit som en gud inatt. Vad inte lika skönt att vakna idag dock, hello zombie typ.

Lovely monday

Imorgon ska vår klass jobba på rekryteringsmässan, så idag har vi gått igenom vilka uppgifter vi ska ha. Började halv tolv och slutade vid två, vore ju fel att klaga. Resten av dagen har gått åt städning, PN, solning och nu är jag nyduschad och redo för min skönhetssömn. Kommer nog bli en lång dag imorgon!


Back in times

//jag och olivia när vi var små, man kan säga att vi har hållt ihop ett tag//

Idag har jag mest bara flängt omkring. Började dagen med att fara och fira Olivia än en gång, dock med hennes släkt denna. Vi fikade och spelade kort, riktigt trevligt! Fick sedan hämtning, hängde lite innan min dansträning och därefter har vi varit och hälsat på min söta gammelmormor. Nu har jag och mamma vårt traditionella söndagsmys med "Så ska det låta" och sedan "Valentine's Day", perfekt uppladdning för en ny vecka.


Världens bästa

Februarimånad är verkligen en födelsedagsmånad. Ikväll var det Hannas tur, som blev 18 år(grattis igen!!). Kvällen har dock spenderats i granträsk med tjejerna, för att fira det andra födelsedagsbarnet -Olivia som blir 17 år imorgon. Vi åt middag ute tillsammans, inann vi åkte upp till granis. Vi alla åkte med Emma och Julia som precis tagit körkort, känns så himla konstigt att det här är 95ornas år det här alltså. Att vi blir 18 och får ta körkort, jag menar nyss gick vi ju i 3an och hade olika klubbar (som man bara fick vara med i om man var nog cool). haha. 
 
När vi skulle hem så tog vi en genväg för att skjutsa hem Agnes, och jag måste säga att det var det mysigaste jag varit med om på länge. Det var så himla fint! Tänk er tätskog, massor med snö som hänger tungt i träden och en liten kurvig väg som gick upp och ned. Var svårare att beskriva än vad jag hade beräknat. Men det såg iallafall lite ut som Narnia!

Idag är ingen vanlig dag

Hipp hipp, hurra, hurra på din artonårsdag Matilda!!♥

Tomas Stenström

"Hela mitt liv så har jag väntat,
på att någon ska ge mig den där känslan.
Har famlat och ramlat på alla sätt,
men faller jag nu så ska jag landa rätt.
Jag har suttit uppe hela natten snart,
ju mera jag tänker blir allt underbart.
Jag knyter min hand och trycker allt jag kan,
fyller bröstet med luft och håller andan."

make each day count.

Bloggen står lite stilla nu, då jag inte kan blogga från mobilen längre. Eller jag kan ju iofs, men kameran är sämst så det är knappt någon idé. Idag har jag dansfri-dag, så jag passar på att åka hem till byn och vara med min mami. Ett tag på crosstrainern ska hinnas med, hoppas bara jag är nog frisk!

love like that never dies

Inte nog med att jag blivit av med telen, nej jag ska såklart bli sjuk också! Gårkvällen bestod av sjukishäng med mamma (filmmaraton, veckorevyn, te och ben and jerry's). Planen var att vakna upp helt frisk idag, men det gjorde jag inte. Är därför hemma och jobbar på det. Ska göra kanel- och ingefärsstekta äpplen(hört att ingefära ska vara bra om man är sjuk), och börja om att se Vampire Diaries. Nu kommer nog en viss Sanna bli nöjd!


depp

Har tappat min mobil så livet är typ över. 

Har väntat på detta moment i ett år


Fredag, friday, Perjantai, Venerdì

Äntligen fredag, sovmorgon, helg och ny månad! Februari blir nog en bra månad, känner det på mig. Efter skolan tar jag bussen hem till Älvsbyn, för att få träffa min mamma och käka middag. Därefter möter jag upp tjejerna. Hoppas ni går en bra dag!

(Bilder från gårdagens lunch)


RSS 2.0