Happy easter

Startade dagen med en härlig morgonprommis i det underbara vädret. Inte ett enda moln på hela himlen och solen värmer ordentligt! Sen jag kom hem igen har jag ätit en god frulle, packat och legat i solstolen. Mamma och pappa är och handlar det sista, sedan bär det av. Hoppas ni får en härlig påsk alla!


Påsklov och bilkurragömma

Nu har jag precis landat i min säng och är inte många sekunder ifrån att få min skönhetssömn. Kvällen har bestått av surr på Café Centrum med tjejerna, strömavbrott och fullmåne på byn, lite häng hos Hanna och tillsist bilkurragömma. Väldigt trevligt! Är dock sjukt trött, även det enda jag gjort de senaste dagarna är att sova.

Imorgon rullar vi med husvagnen till Åkroken och jag har inte packat än, ute i god tid som vanligt! Gångstavarna och skidorna ska med iallafall, man kan ju inte ligga på latsidan bara för att det är påsk!


Terapi

Älvsbyn bjuder upp på finväder och jag känner mig betydligt friskare efter att ha sovit hela dagen. Jobbar på brännan lite och lyssnar på min andra man(ben howard). Har planer på att rycka upp mig och umgås med tjejerna ikväll, fira påsklovet ni vet. Ps känner livet i mig idag, som Pippi brukar(?) säga.


Bästa när man är sjuk

Kan ju inte vara sämre än alla andra. Firar våffeldagen i efterskott och påsklov. Kunde väl haft en bättre inledning dock, men man ska väl inte klaga! Ikväll dricker jag te och kurerar mig med lite filmer.


Rule number two, just don't get attached to, somebody you could lose.

Självklart vaknade jag sjuk och eländig imorse. Då jag inte varit frisk på något lov eller långhelg på ett helt år, så visste jag att det bara var en tidsfråga om när jag skulle bli det. Jag och Emma pratade om det igår och hon gissade på att jag skulle bli sjuk på fredag, så jag skulle hinna vara ledig iallafall en dag. Fel. Orkar inte ens packa mina saker så jag kan åka hem till byn och bli ompysslad. Behöver en b&j som tröst men har ingen som sköter om mig:// haha.

Kurerar mig med frukt och bär tillsvidare. Hoppas ni har det bättre än mig!


full of life and full of love.

Musikalen var riktigt bra! Imponerad över hur duktiga skådespelare och dansare det var, känns som att standarden har höjts sedan vi gjorde våran. Gick sedan hem och somnade direkt, var helt slut trots att jag tog en alldeles för lång PN efter skolan.


Mord och många visor

Nu är vi på plats i christinasalen för att se årets musikal som musik och dans anordnar. Kommer ihåg hur kul det var att göra och pirrigt, haha. Efter den är klar ska jag försöka ta mig ut på en kvällprommis om jag känner mig nog pigg. Har såklart gått och blivit sjuk igen, ovanligt ens.


Mango body mist♡


my weekend

I lördags steg jag upp i tid för att hinna med en god frulle innan öppning på VILA.
Påväg hem från jobbet sprang jag på dessa pinglor på stan. Vi tog en fika på Nodo innan både jag och Emma tog bussen hem till byn.
Hade sedan årets roligaste kväll. Först middag och massor med dans till gamla klassiker hos Julia följt av en grym kväll uppe i kanis. Det var proppat med folk på dansgolvet och människor i alla åldrar och från olika ställen. Det hade ju varit SM i skotercross på dagen så många därifrån var ut. GRymt kul när det händer något i lilla byn för en gångsskull, lätt att helgerna ser likadana ut annars.
På söndagen vaknade vi ganska tidigt, packade matsäcken och gick upp till Kanis igen. Denna gång för solning och surr. Vädret var verkligen toppen! Sedan gick vi tillbaka till byn och jag for hem. Väldigt nöjd över helgen och jag har haft så himla kul. Nu kör vi en kort skolvecka och sedan packar vi husvagnen och åker upp till stugan. Längtar!

18 mars 2013

Den här helgen har bestått av två modevisningar, firande av Hanna som fyllt 18 år och en hel del stress över UFmässan som är på ons-tors. Sov hos Emma hela helgen och igår hann jag hem en snabbis för att träffa min mami. Har äntligen blivit frisk efter en tre veckors lång förkylnig, så jag firade det med att köra en mil på crosstrainern och lite armar.
 
Imorse när klockan ringde ville jag bara sjukanmäla mig från livet, längtar till på fredag då all stress är över! Något som dock känns bra är att jag precis klickade hem en ny phone, äntligen ska jag få min älskade 4a igen♥

If I knew what you were thinking, I would stop this boat from sinking.

Fredag och helg återigen! Första gången på länge som jag faktiskt ska stanna i piteå över helgen. Jag ska strax klä på mig täckisarna och ta en prommis till Öjebyn för att äta taco med Emma. Efter det ska vi tillbaka till stan på genrep inför modevisningen som vi ska gå på lördag och söndag. Kommer nog bli kul! Far till emma efter genrepet för en tjejkväll, ryktades om att kladdkakebak och hårfärgning skulle ingå. Ciao!

ett litet collage

Jag hade världens bästa sportlov tackvare fina vänner! Känns som att jag hann med mycket och att vi hittade på massa olika roliga saker. Att det var vårväder gjorde ju allt bara tusen gånger bättre.
 
Vi grillade och solade i kanis, tog en skotertur till berget och grillade, en annan skotertur till kanis och fikade, hade filmkväll hos hanna, bastukväll hos mig, jag jobbade på VILA, vi käkade middag på pentryt, hade filmkväll hos mig här i piteå osv. Jag och olivia följde anton till luleå för hockey en dag och avslutade det hela med gallej på Kanis, alltid kul när det är mycket folk! 

Måndag idag

Börjar sakta men säkert börja känna mig levande igen. Är dock inte alls frisk än men försöker intala mig att jag är det ändå. Sitter på dagens andra lektion som är Foto B, insåg precis att jag skulle ha valt kost och hälsa  istället men nu är det ju för sent. Anlände iallafall till piteå igårkväll och hann med att städa och renbädda, sov som en gud inatt alltså. Bilder från senaste veckorna kommer, jag lovaaaar

Sjunde mars

Jag vill vara frisk så jag också får vara ute och gå i vårsolen, vill också träna och jag vill också fara till Sundsvall imorgon på danstävling och bo på hotell två nätter. Men icket. Jag har nu legat hemma i en vecka och kommer snart avlida av inaktivitet. Kan dock just nu nöja mig med att bli nog frisk för att gå upp för en trapp utan att få hjärtinfarkt, vore rätt skönt ju.

Har myst ner mig under täcket och slagit på en kvällsfilm. Hoppas på att få någon sömn inatt för den uteblev helt igår!


Sommarbilder och lite gnäll

Jag har för tillfället bara en önskan: att bli frisk. Efter att ha varit halvsjuk nästan hela lovet(så pass att jag inte kunnat träna), onyttigheter och att ha legat hemma både igår och idag, så är jag lagomt less. Blir så fruktansvärt rastlös av att vila och ta det lugnt, är inte min grej längre. Att träningssuget är som störst när man inte får träna gör ju inte saken bättre precis. Hoppas på att vakna frisk imorgon, för till helgen ska jag ju till Sundsvall på danstävling och bo på hotell!

Annars så ser jag, mamma och pappa mängder med filmer nu när vi är sjuka. Hittills har vi inte sett någon som jag och mamma tyckt om, antingen har vi dålig humor eller så är vi bara dåliga på att välja filmer. Filmtips tas gärna emot!


RSS 2.0